resim yok
14 Şubat 2014 - 13:09
Yeni Bölüm

Yalan Dünya'da kutlama var!

Kanal D'nin yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği, sevilen komedi dizisi Yalan Dünya'nın bu akşam (14 Şubat Cuma) yayınlanacak bölümünde; Sevgililer Günü, Yalan Kafe'de Aydilge eşliğinde kutlanacak.

 

İşte detaylar:

 

AYDİLGE'NİN ŞARKILARIYLA COŞACAKLAR!

Sevgililer Günü'nde Yalan Kafe'de sahne alacak olan Aydilge'yi, Yalan Dünya'nın dargın ve barışık tüm çiftleri; Deniz ile Rıza, Nurhayat ile Emir, Bünyamin ile Zerrin izlemeye gidecek ve Aydilge'nin şarkılarıyla birlikte coşacaklar.

Aydilge de sahnede en sevilen şarkılarını seslendirecek ve Yalan Dünya tiryakilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti verecek.
 
Yalan Dünya, kahkaha dolu yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

 

HAFTANIN ÖZETİ

Deniz ev kızı, Nurhayat oyuncu oluyor...

Deniz, Kocabaşlar'a iyi bir oyuncu olduğu kadar iyi de bir ev kızı olduğunu kanıtlamak için büyük çaba sarf ederken, Nurhayat da Fırat’ın Yazgısı dizisine konuk oyuncu oluyor.

Sonunda sözlenmeyi başaran Deniz ve Rıza, Sevgililer Günü için plan yaparlar. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz ve yan dairenin ataerkil yapısı, Timur'u da etkiler. Deniz’e bir takım kısıtlamalar getirilir. Bundan sonra Rıza ile çıktıklarında, en geç saat 22.00’de evde olacaktır.

Orçun ise eve kedi getirir. Fakat bebek yüzünden Gülistan kediyi istemez. Minik yavruya Timur sahip çıkar.[reklam]

Gördüğü tedavi nedeniyle hormonları azan Vasfiye Teyze, Timur'dan hoşlanmaya başlar. Kediyi bahane eden Vasfiye her fırsatta soluğu Timur'un yanında alır. Bu durum Çiğdem'in hiç mi hiç hoşuna gitmez.

Deniz iyi bir oyuncu olduğu kadar iyi de bir ev kızı olduğunu yandakilere kanıtlamak için büyük çaba sarf eder. Nurhayat’tan taktik alan Deniz, Servetler'in günlerine ve muhabbetlerine katılır. Nurhayat ise, Fırat'ın Yazgısı dizisine konuk oyuncu olur. Kendini doğuştan oyuncu ve çok yetenekli bulan Nurhayat, setin niye aksadığına, sahnelerin çekilemediğine bir türlü anlam veremez.

Sevgililer Günü'nde akşam 22.00’de evde olması gereken Deniz, Servet ile iddiaya girer. Bir kaşığa kırk mantı sığdırabildiğini söyler. Servet de bunu kanıtlaması için Sevgililer Günü’ne rastlayan cuma geleneksel mantı gününde, mantıyı Deniz'in yapmasını ister.

 

'YALAN DÜNYA' 73. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Nursel, Bünyamin'e Zerrin ile tanışmak istediğini söyler. Bünyamin’in ailesine kendini kanıtlamaya çalışan Zerrin, kendine rol model olarak İngiltere Kraliyet Ailesi’nden gelin Kate Middelton’ı alır. Zerrin'in aile ile tanışmaya gideceğini öğrenen Emir de harekete geçer. Nurhayat'ın bir an önce oyunculuğu bırakıp, eve dönmesini sağlamak için onlar da aynı akşam Yıldırımlar’a ziyarete giderler. Sevgililer Günü'nde Emir ve Zerrin arasında kendilerini aileye kabul ettirme rekabeti yaşanırken, Kocabaşlar'da bir kaşıkta kırk mantı krizi yaşanır.

 

 

2013'ÜN BASINDA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİ VE OYUNCULARI LİSTESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin