resim yok
14 Mayıs 2013 - 00:00

Yalan Dünya'nın biteceğine yönelik iddialarına dizinin başrol oyuncularından Altan Erkekli canlı yayında açıklık getirdi.

 

Gelecek sezon devam


Kanal D'de iki sezondur devam eden Yalan Dünya dizisinin oyuncularından Altan Erkekli, sevilen dizinin gelecek sezon da devam edeceğini söyledi.

 

Dizi hakkında konuştu

Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına katılan Altan Erkekli, bir soru üzerine dizi hakkında bilgi verdi.

 

2014 sonuna kadar...

Yalan Dünya için Kanal D ile 2014 sezonu sonuna kadar anlaşma imzalandığını söyleyen Erkekli:

"2014 yılının Haziran ayına kadar kesin devam edecek. 2014'e girdiğimizde eminim ki; 2015 yılının imzası da atılacak. Yani üç-dört yıl daha gidecek gibi" dedi.

Dün akşamın kısa özeti:

Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan’ın da bu bölüme konuk olduğu sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya”, kahkaha dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde; Gülistan memlekete gidiyor. Gitmeden de, yan dairedekileri evlerinde bulunan bir dolabı kesinlikle açmamaları konusunda uyarıyor. Gizemli dolap, Bora ile Açılay’ı ise açmaları için kışkırtıyor.
[reklam]
Gülistan, aniden ortadan kaybolan Orçun’un peşindedir. Kısa bir süreliğine evi terk eden Orçun’u bulmak için önce Eylem’i gizlice takip etmeye başlar. Ancak Antakya’dan gelen sürpriz bir telefon, Gülistan’ı memleketlerine doğru yola çıkartır. Gitmeden de yan dairedekileri evlerinde bulunan bir dolabı kesinlikle açmamaları konusunda uyarır. Gizemli dolap, Bora ile Açılay’ı açmaları için kışkırtırken, Selahattin de Tülay ile evde baş başa kalma hayalleri kurar.

Antakya’dan gelen ihbar yanlış alarm çıkarken, Bora ve Açılay dolabı açmayı başarırlar. Ancak içinden çıkanlar herkesi şoke eder. Nurhayat ile bir türlü yalnız kalamayan Emir isyanlardadır. Başbaşa kalmaları için son bir şans tanır. Tülay ile işe yetişmeye çalışan Zerrin bir kazaya karışırlar. Kendini şahit olarak yazdıran Zerrin, kazada, birbirlerine çarpan kişilerin Emir ve Bünyamin olduğunu öğrenince mahvolur. Çünkü Bünyamin’in aleyhine şahitlik yapması gerekecektir. Bu da kimliğinin ortaya çıkması demektir.

Zerrin, Bünyamin’den kaçtıkça Bünyamin gizli şahidi ortaya çıkarmaya uğraşır. Deniz ile Rıza’nın arası ise, Gülistan’ın gizli dolabından çıkan sırlar ve Vasfiye’nin yumurtladığı laflar nedeniyle açılır.

 

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİSİ (06-12 MAYIS) DETAYLAR BURADA!

 

YALAN DÜNYA'da Vasfiye Teyze, Deniz'i dolduruyor! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin