Yalan Dünya'nın yönetmen Tufan'ı Yüksek Giriş'teki yalancı rolünden memnun!

Yalan Dünya dizisinde yönetmen Tufan'ı oynayan oyuncu Tuna Orhan, ATV'nin komedi dizisi 'Yüksek Giriş'te yalancı Üstün karakterini oynuyor.

resim yok
06 Ağustos 2013 - 11:45
Magazin

Yalan Dünya dizisinde yönetmen Tufan'ı oynayan oyuncu Tuna Orhan, ATV'nin komedi dizisi 'Yüksek Giriş'te yalancı Üstün karakterini oynuyor.

Her bölümde farklı yalanlar söyleyerek kendini üstün gösteren oyuncu karakterini çok sevdiğini söyledi.

Yapımcılığını Global yapımın yaptığı; senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini İsa Yıldız'ın üstlendiği; başrollerinde Umut Kurt, Bekir Çiçekdemir, Bora Akkaş, Sera Tokdemir, Cansu Koç, Cansu Dağdelen Uyan, Suna Keskin ve diziye Yalan Dünya'dan transfer olan Tuna Orhan'ın yer aldığı Yüksek Giriş dizisinde Orhan, Yalancı Üstün’ü oynuyor.

 

Rolünden memnun

Dizide üniversite öğrencileri rolünü oynayan Umut Kurt ve Bekir Çiçekdemir’e attığı yalanlarla kendini üstün göstermeye ve hava atmaya çalışan yalancı Üstün’ü oynayan Tuna Orhan rolünden oldukça memnun.

 

Hedefi kız ortamları

Gençlere Bebek'te bir kafesi ve jeepi olduğuna inandırıp onlarla kız ortamlarına girmeye çalışıyor.

 

''Aşırı derecede yalancı!''


Orhan:

“Aşırı derecede yalancıyım. Hafiften kabadayılık da var. Güya ailesinde varmış. Hava atmayı çok sever.

Bir rivayete göre Bebek’te bir dükkanı ve Jeep’i var ama ne dükkanı gören var ne Jeep’i. Selin diye de üniversiteli bir sevgilisi var” dedi.

[reklam]

Hikayesi


Dizide aynı evi paylaşan zıt karakterli iki öğrenci İzmirli Cesur ve Adanalı Kirve'nin eğlenceli hikâyesi anlatılıyor. Cesur ve Kirve'nin tek ortak noktaları dersle ve okulla ilgisi olmayan iki tembel, öğrencimsi olmaları...

Okulla zaten pek ilgili olmayan iki arkadaş, güzeller güzeli Ece ve kuzeni Ayşegül kendilerine komşu olarak gelince, okulu tamamen boşlarlar.

Müzikler

Dizinin müzikleri ise Dolapdere Big Gang grubundan Gökay Süngü'nün imzasını taşıyor.

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

YÜKSEK GİRİŞ, SON HAFTASINDA NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin