resim yok
25 Nisan 2013 - 00:00

Türkiye’de milyonların heyecanla izlediği "Yalan Rüzgarı" dizisinin Jill Abbott’ı zor günler geçiriyor.

Uzun yıllar devam eden ve tüm dünyada milyonların severek izlediği pembe dizi "Yalan Rüzgarı"nda (The Young and the Restless) entrikacı karakter Jill Foster Abbott'ı canlandıran Brenda Dickson, evsiz ve beş parasız olduğunu açıkladı.

HER ŞEY KARA LİSTEYE ALINDIKTAN SONRA OLDU

ABD basınından Huffington Post sitesinde yer alan habere göre ünlü yıldız, prodüktör William J. Bell tarafından kara listeye alındıktan sonra iş bulamadığını söyledi.

 

Gerçekleri açıkladı

64 yaşındaki oyuncu "Gizli ve Gerçek Hollywood Hikayem" adlı kitabında 15 yıl boyunca rol aldığı Yalan Rüzgarı (The Young and the Restless) dizisinden kovulduğunu ve başka hiçbir yerde işe alınmadığını anlatıyor.

 

Zaman zaman gündemdeydi

Aradan 30 yıl geçtikten sonra, hayatını mahvettiğini iddia ettiği William J. Bell ile hesaplaşmaya karar veren oyuncu, 2007 yılında Hawaii'de eski kocası ile paylaştığı daireyi boşaltmayı reddettiğinde gündeme gelmişti.

 

 

Nafaka da alamamıştı

Kocası ile boşanma davasına bakan yargıcın adil bir karar vermediğini, kendisini beş parasız ve evsiz bıraktığını iddia eden oyuncu eski kocasından nafaka da alamamıştı.

 

Jill Foster
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin