resim yok
09 Mayıs 2013 - 00:00

Yalan Rüzgarı dizisinde 35 yıl boyunca Katherine Chancellor karakterini canlandıran Jeanne Cooper, yaşamını yitirdi.

 

Dizi dünyasından üzücü haber


Türkiye'de "Yalan Rüzgarı" adıyla gösterilen "The Young and the Restless" dizisinin "Katherine Chancellor" karakterini canlandıran Jeanne Cooper, hayatını kaybetti.

UYKUSUNDA ÖLDÜ

84 yaşındaki Cooper'ın oğlu Corbin Bernsen, yılbaşından bu yana rahatsız olan annesinin bu sabah uykusunda yaşamını yitirdiğini söyledi.

 

Sayısız ödül adaylığı


Türkiye'de bir dönem beğeniyle izlenen ve birçok ülkede izlenme rekorları kıran dizide 35 yıl boyunca Katherine Chancellor karakterini canlandıran Cooper, 11 kez Emmy Ödülü'ne aday gösterilmişti.

California'da 1928'te dünyaya gelen Cooper, sinema kariyerine 1953 yılında "The Redhead from Wyoming" filmiyle başlamıştı. Cooper, 1967 yılında Frank Sinatra ile "Tony Rome" ve 1968'de Tony Curtis ile "The Boston Strangler" filmlerinde rol almıştı.
[reklam]
TARİHE GEÇTİ

Sinemanın yanı sıra "The Adventures of Kit Carson", "The Pepsi-Cola Playhouse" ve "Bracken's World" gibi televizyon yapımlarında de rol alan Cooper, 1973'te "The Young and the Restless"in kadrosuna katılmış ve 2008'de emekli olmuştu.

 

Rekor

Cooper, bir televizyon dizisinde en uzun süre rol alan alan oyuncu olarak tarihe geçmişti.

 

 

DEXTER'IN YILDIZI JULİE BENZ TÜRKİYE YOLUNDA! DETAYLAR BURADA!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin