Yalçın Menteş taburcu oldu!

Yalçın Menteş artık evinde!

resim yok
10 Haziran 2013 - 09:06
Magazin

Ünlü komedyenden güzel bir haber geldi!

 

İşte ayrıntılar:

 

Yalçın Menteş artık evinde!

Ünlü komedyen yakında protez bacağına kavuşacak.

 

Taburcu oldu

İki ay önce diyabet hastalığı nedeniyle bacağı kesilen Yalçın Menteş, taburcu oldu.

 

Sağ bacağını...

Diyabet rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz aylarda sağ bacağını kaybeden Yalçın Menteş, tedavi gördüğü Memorial Hastanesi'nden önceki gün taburcu oldu.

 

Psikolojisi daha iyi...

Bacağını kaybettikten sonra psikolojisi bozulan Menteş, artık daha iyi.

FİZİK TEDAVİ

Bu hafta fizik tedavi görmeye başlayacak olan komedyen Yalçın Menteş, bir süre sonra yurt dışından getirilecek olan dijital protez ayağıyla, prova yürüyüşlerine başlayacak.

 

Menteş'in fiziksel ve psikolojik tedavisi ise evinde devam edecek.
[reklam]
Alkol tedavisi de görmüştü

Ünlü tiyatrocu bir dönem alkol tedavisi de görmüştü.

 

Kariyeri

Tiyatro sanatçısı ve televizyon yıldızı Yalçın Menteş, 1 Nisan 1960 tarihinde İzmir'de doğdu. Menteş, tiyatroya 1977 yılında Turgut Özakman’ın “Darılmaca Yok” adlı oyunuyla başladı. Halen tiyatro ile uğraşmaktadır.

Tatlı Kaçıklar adlı diziyle televizyon ekranlarında parlamıştır. Bir süre sonra Yalçın Menteş Production Reklam Ajansı'nı kurmuştur.

Alkol yüzünden üç evini satan, karısından ayrılan ve kendi deyimiyle dibe vuran ünlü tiyatrocu ve televizyon dizi oyuncusu Yalçın Menteş son süreçte ise "Yolluk" adlı oyunuyla alkolizmle savaşa destek olmaya başlamıştır.

 

 

HÜRREM'İ YERLE BİR EDEN SENDROMUN DETAYLARI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin