resim yok
20 Eylül 2012 - 00:00

 

"Dağılmak istiyorum" isimli yeni albümünü piyasaya çıkaran müzisyen Ozan Doğulu önceki akşam Ortaköy Anjelique’de parti düzenledi.
Partiye eşiyle katılan Doğulu’yu partide Soner Sarıkabadayı, Emre Karayel ile Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftide yalnız bırakmadı. 
Mekana tekne ile gelen Doğulu ve Beren Saat mekanı yine tekneyle terk ederken asıl ilginç olay ise bir zamanlar çok yakın arkadaşları olan Yalın’ın partiyi duyması üzerine mekanı terk etmesi oldu.
 
Saat 20:00 gibi bir erkek arkadaşı ile mekana yemeğe gelen Yalın bir saat sonra mekanda Ozan Doğulu’nun partisi olacağını öğrendiği zaman mekandan ayrılması gecenin en dikkat çekici ayrıntısı oldu. Yalın'ın geçen yıl Beren Saat'le beraber olmayı istediği ve bunu Kenan Doğulu ile paylaştığı, ardından Doğulu'nun Saat'le beraber olmasıyla dostluğunu kestiği öne sürülmüştü. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin