resim yok
23 Temmuz 2011 - 00:00

Beren Saat, ev alışverişi için gittiği Akmerkez’de gazetecilerle köşe kapmaca oynadı. Ünlü oyuncu, son çare olarak AVM’yi yangın çıkışından terk etti.

 

 

Evi için alışveriş yaptı
 
Beren Saat, önceki gün ablasıyla birlikte Akmerkez’deydi. Ayakkabı ve kıyafet mağazalarını pas geçip Zara Home’a giren ünlü oyuncu, uzun süre içeride kaldı. Evi için saatlerce alışveriş yapan ve iki devasa torbayı tıka basa dolduran Beren Saat, çıkışta gazetecilerle karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı.
 
Beren’in yangın tatbikatı
 
Ünlü oyuncu, çıkış kapısındaki muhabirleri “Nasıl haber aldınız?” diye tersledikten sonra yeniden içeri girdi. Gazetecileri atlatmaya çalışan, hızlı hareket etmek için de torbaları görevlilere taşıtan oyuncu, son çare olarak alışveriş merkezinin yangın çıkışına yöneldi. Otoparka bu acil durum kapısından çıkan Beren Saat’in paniğine kimse anlam veremedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin