resim yok
11 Ağustos 2012 - 00:00

 

Ünlü yapım şirket Ay Yapım için Kıvanç Tatlıtuğ , Zerrin Tekindor ve Yiğit Özşener isim çok önemli.
 
Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Dudaktan Kalbe, Ezel, Menekşe ile Halil, Aşk Yeniden, Samanyolu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Al Yazmalım, Kuzey Güney ve Son gibi dizilerle büyük başarı yakalayan Ay Yapım, yeni yayın döneminde de birbirinden iddialı yeni projeleri izleyecilerin beğenisine sunacak.
 
Ay Yapım'ın yapımcılığını yaptığı dizilerde oynayan bazı isimler yapım şirketinin vazgeçilmezleri arasında. Kıvanç Tatlıtuğ ile Menekşe ile Halil dizisiyle başlayan çalışma ortaklığını Aşk-ı Memnu ve Kuzey Güney'de de devam ettiren Ay yapım, Zerrin Tekindor'la da Aşk Yeniden, Aşk-ı Memnu ve Kuzey Güney dizilerinde çalışmıştı. Yiğit Özşener'de Ay Yapım'ın vazgeçemediği oyunculardan biri. Özşenerle birlikte, Dudaktan Kalbe, Ezel ve Son dizilerin yapan yapım şirketi, rahat çalıştığı oyuncularla farklı projelere çalışarak başarısını garanti altına alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin