resim yok
25 Mart 2011 - 00:00

 

Çocuklar Duymasın’ın ‘Zero Erkek’i ünlü oyuncu Volkan Severcan, önceki gece Cihangir’de bir kadınla görüntülenince fena patladı

“Bunu sakın çekme, yayınlama! Ben evliyim, eşimvar, yuvam yıkılır!”

KENDİ KENDİNİ ELE VERDİ

Ters gitmeye görsün kişinin işi, muhallebi yerken kırılır dişi! Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Zero Erkek Tuna' karakteriylebüyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Volkan Severcan kendi kendini yaktı! Önceki akşam Cihangir'de bir kadınla yürürken fotoğrafları çekilen Severcan, büyük panik yaşadı. Ünlüoyuncu, gazetecilere, "Ne yapıyorsunuz? Bunu sakın çekmeyin, yayınlamayın! Ben evliyim, eşim var, yuvam yıkılır!" diye bağırdı...

 

HERKESE BÖYLE KOCA LAZIM

Volkan Severcan panikle ne yapacağını şaşırırken, yanındakikadın eliyle yüzünü kapadı. İkili daha sonra ayrılıp farklı yönlere gitti... Severcan'ın 14 yıldır evli olduğu eşi Müge Severcan'ın geçen ay verdiği bir röportajda, "Allah herkese Volkan gibi koca versin" dediği öğrenildi. Şebnem Özinal'ın vasıtasıylabir Afife Tiyatro Ödülleri töreninde tanışan Volkan-Müge Severcan çiftinin 13 yaşında Melis adında bir de kızları var...(HABERTÜRK)

 

42. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin