Yasemin Allen'e taciz şoku!

Yasemin'e kafede taciz!

resim yok
06 Eylül 2014 - 09:46
Magazin

Yasemin Allen'e taciz şoku!

Yasemin'e kafede taciz!

Arap turist Yasemin Allen'a kafayı yedirtti!


Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Defne Sultan' karakteriyle ününe ün katan Yasemin Allen, Arap bir turistin tacizine uğradı ama dersini verdi!

İşte objektiflere yansıyanlar:

 

RÖPORTAJ İÇİN BEBEK'TEYDİ

Röportaj yapmak için Bebek Kahve'ye giden oyuncu Yasemin Allen, kendisini seyreden bir Arap turisti, ''Bacaklarıma bakarak beni taciz ediyorsun, önüne bak'' diyerek uyardı.

Yasemin Allen, önceki gün bir TV kanalına röportaj vermek için Bebek Kahve'ye gitti. 

 

 

O BAKIŞLAR ÇILGINA DÖNDÜRDÜ!

Röportaj sırasında Arap bir hayranının bakışlarından rahatsız olan oyuncu, çılgına döndü; bacaklarına baktığını iddia ettiği adama önce Türkçe sonra da İngilizce bağırdı.[reklam]

ÇIKIŞTA AÇIKLAMA YAPTI

Uzun süre kendine gelemeyen Allen, mekan çıkışında gazetecilere durumu özetledi:

 ''Röportaj yaparken adam devamlı bacaklarıma bakarak beni gözüyle taciz ediyordu, iki kez kendisini uyardım ama o hala bacaklarıma bakmaya devam ettiği için çok sinirlendim ve röportajı kesip yanına gidip önce Türkçe, bacaklarıma değil önüne bak diye uyardım.

 



Ama adamın arap olduğunu öğrendikten sonra da kendisine İngilizce, benim bacaklarıma bakarak beni taciz ediyorsun önüne bak diye uyardım.''

Oyuncu, daha sonra bir taksiye binerek uzaklaştı.

 

 

YASEMİN ALLEN'İN ÜCRETİNE YÜZDE YÜZ ZAM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin