Yasemin Özilhan'dan sürpriz haber!

Yasemin Özilhan'dan sürpriz haber!..

resim yok
10 Ekim 2014 - 10:41
Magazin

Yasemin Özilhan'dan sürpriz haber!..

Dünya'nın en ünlü bebek-çocuk ürünleri markası Carter's'ı çiçeği burnunda anneler iyi bilir. Marka, artık Yasemin'in kontrolü altında...


Sabah / Günaydın'dan Mert Vidinli'nin bugünkü yazısı:

''İzzet-Yasemin Özilhan çifti ile birlikte Bebek Poseidon'da bir akşam yemeği yedik. Ünlü çiftle ara vermeden her telden sohbet ettik.

 

YAKIN GELECEK PLANLARI

Aklına ve karar mekanizmasına güvendiğim İzzet'e yakın gelecekte ve çok daha ilerisinde yapmayı planladıklarımı bir bir anlattım; biraz tüyo, biraz da akıl aldım.

Netleştiremediğim, kafamda hâlâ flu olan mevzulara ışık tuttu; bu da bana iyi geldi.

 

BEBEK MARKASI

Bu arada İzzet'in de yeni projelerini dinledim ve duyduklarım karşısında çok heyecanlandım.[reklam]

Henüz paylaşmak için çok erken, o yüzden yazamıyorum ama ilk anonsu yapmak için söz aldım. Sohbet sırasında Yasemin'in cephesinde de sürprizler olduğunu öğrendim.

 

CARTER'S

Dünya'nın en ünlü bebek-çocuk ürünleri markası Carter's'ı çiçeği burnunda anneler iyi bilir. Marka, artık Yasemin'in kontrolü altında.

 

SIKI TEMPO

Kariyerine yeni bir ivme katan Yasemin Ergene (Özilhan), markanın oluşum süreci ve Türkiye pazarındaki konumlandırılması aşamasında çalışıyor.

Yoğun bir tempoda çalışan Özilhan'a başarılar dilerim.''

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY HASTANELİK OLDU! NEDEN Mİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin