resim yok
02 Eylül 2010 - 00:00

Kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Yahşi Cazibe, Cumartesi'ye alındı. Son 2 haftradır Cumaları ikinci kuşakta çok iyi rating elde eden dizi, bakalım Cumartesi de aynı başarıyı yakalayabilecek mi? Cumartesileri Star TV'nin en büyük kozu Dürüye'nin Güğümleri. Kanal D'yse Akasya Durağı'yla başarısını sürdüyor. Normalde Adanalı'yla başarı listesinde yer alan atv, dizinin gecikmesi sonunda bu günde de başarısını sürdürmek için böyle bir yola gitmiş olabilir. Sonuçları Pazar günü rating karnesiyle öğrenmiş olacağız. Cuma'ysa Yahşi Cazibe yerine yine bir dizi izleyeceğiz. İki haftadır dinlenmeye çekilen Şen Yuva, bundan böyle Gönülçelen'den sonra atv ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin