resim yok
05 Nisan 2013 - 00:00

Yayın saatinde yapılan düzenleme!

 

Atv ekranlarında yayınlanan başrollerini Yücel Erten, Selda Alkor ve Burcu Kara'nın paylaştığı "Tozlu Yollar" dizisinin yayın saati değişti.

 

Yarayacak mı?

Dönem dizisi Tozlu Yollar reytinglerde istenen seviyeye ulaşamadığı için daha geç bir saatte yayınlanarak reytingleri arttırması bekleniyor.

 

22:20'de

Tozlu Yollar dizisi bu haftadan itibaren saat 22.20'de atv ekranlarında yayınlanacak.

Tozlu Yollar'da ne anlatılıyor?

İktidar olma hırsı, yönetmek ve bütün serveti ele geçirmek… Çiftlikte yaşayan Gündoğan ailesinin en küçüğünden en büyüğüne, iktidarı paylaşamayan hırslı kadınlarının dram dolu mücadelesinin hikâyesi...

 

Trakya’ya özgü sıcacık muhacir şivesiyle konuşan Gündoğan Çiftliği’nin sakinlerinin aşk ve entrikalarla dolu hikayesi…

 



Bu hafta neler olacak?

5.Bölüm özeti

Mürüvvet’in ahlaksız teklifini kabul etmeyen Şerife, çaldığı her kapının yüzüne kapanmasıyla umutsuzluğa düşer. Şerife’nin katili bulma ümitleri tükenirken Mürüvvet elindeki tüm silahları kullanıp Handan’ı saf dışı bırakarak evliliğini kurtarmaya çalışır.

Fikret ise hastanede yatan kişinin abisi Orhan olmadığını öğrenerek şaşkınlık ve çaresizlik içindedir. Kendisini kandıran Yılmaz’a ulaşmaya çalışırken Feraye’ye gerçekleri anlatmak zorunda kalır.

 

Geçmişiyle yüzleşen Fikret hiç bir şeyin gözüktüğü gibi olmadığı gerçeği ile sarsılır. Nejat ise aralarının açılmaya başladığı Feraye ile ilişkisini düzeltmeye çabalar.

Pınar,  hayatı ile ilgili önemli bir karar aşamasındadır. Tayfun ise Pınar’ın intihara kalkışmasının sorumlusu olarak gördüğü İmran’ın cezasını çekmesi için Pınar’ı ikna etmeye çalışır.

 

FRAGMAN İÇİN TIKLA
 

TOZLU YOLLAR HANGİ ÜNLÜ YÖNETMENE EMANET? TIKLA-ÖĞREN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin