Yaz sezonunun yeni dizisi yayından kaldırıldı!

Show TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Levent Ülgen ve Ayçin İnci'nin başrollerinde oynadığı Salih Kuşu dizisi erken final kararı aldı.

resim yok
14 Temmuz 2013 - 18:38
Magazin

Show TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Levent Ülgen ve Ayçin İnci'nin başrollerinde oynadığı Salih Kuşu dizisi erken final kararı aldı.

 

Erken final

Süreç Film, Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını yaptığı Salih Kuşu istenilen reytinglere ulaşmadığı için Show TV'nin yeni yönetimi tarafından erken final yapmasına karar verildi.

 

Son bölüm çekildi

Salih Kuşu dizisinin son bölümü çekildi ve önümüzdeki hafta yayınlanacak.

 

Oyuncu kadrosunda kimler vardı?

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerinde Levent Ülgen, Ayçin İnci, Goncagül Sunar, Bekir Aksoy ve Murat Eken'in yer aldığı "Salih Kuşu" dizisinin ekibinde Nevra Serezli ve Bülent Kayabaş gibi usta oyuncularla birlikte Mustafa Uzunyılmaz, Evren Duyan, Burçin Bildik, Anıl Çelik, Elvin Levinler, Aycan Koptur, Fulden Akyürek ve Barış Kıralioğlu gibi başarılı isimler de yer alıyordu.

Gani Müjde'nin usta kaleminden çıkan dizinin yönetmen koltuğunda ise Ersoy Güler oturuyordu.

Hikayesi

"Salih Kuşu" Yeşilçam filmleri tadında eğlenceli bir aile komedisi... Başrolümüz Bahtiyar karakteri ayı nasıl geçireceğinin hesabını yapan ve ne iş olsa yaparım diyen biridir.
[reklam]
Fakirhanesinde bir kızı, bir oğlu, kaynanası ve karısıyla yaşar. Fakat karısı Vesile'nin kardeşi dalavereci sahtekar Sömüray, ailenin ocağına her defasında incir ağacı diker.

Bahtiyarın tıpatıp benzeri multimilyoner Salih Bey'in ortadan kaybolması ve bir sürü olayın ardından bizim fakir Bahtiyar'ın Salih Beyin yerine geçmesi ile olaylar içinden daha da çıkılmaz bir hal alır.

Salih'in eski Türkiye güzeli karısı, eski sevgilileri ve eski karısı derken Bahtiyar'ın eli eteği iyice birbirine karışır ve asıl eğlence o zaman başlar...
 

 

ÜNLÜ OYUNCUDAN DİZİ SEKTÖRÜNE ELEŞTİRİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin