Yedi Güzel Adam'da gündem 'Filistin'di!

Savaş sahneleri gerçeği aratmadı!

resim yok
13 Eylül 2014 - 09:55
Magazin

Savaş sahneleri gerçeği aratmadı!

Bir grup şairin hayatını konu alan, TRT 1'in Cuma günleri yayınlanan dizisi 'Yedi Güzel Adam'ın dünkü bölümünde İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırı konu edildi.


Ekip, gerçek savaş görüntüleri bulamayınca Gaziantep'te yarısı yıkılmış bir binanın sağlam kolonlarını bomba ile patlatarak yıktı.

 

GERÇEĞİNİ ARATMAYAN SAHNELER

Zor şartlarda çekilen sahnede, oyuncular dublör kullanmadı. 24 saat süren ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülen savaş sahneleri gerçeğini aratmadı.

 

KURTARICI OLDULAR

Bu zorlu sahnenin çekiminde rol alan oyuncular Kemal Uçar, Uraz Kaygılaroğlu, Baran Akbulut, Orhan Kanalp, Çağdaş Tekin, Yiğit Çakır, Metcan Sevimli, Bora Cengiz ve Fatih Murat Teke; senaryo gereği beton yığınlarının altında kalan küçük çocukları kurtardı.[reklam]

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Çekimler sırasında duygusal anlar yaşayan oyuncular, şöyle konuştu:

"Yaklaşık bir ay önce İsrail, Filistin'de yaşayan masum insanların üzerine füze yağdırdı. Çoluk-çocuk, genç yaşlı demeden katletti.

 

''YÜREK YAKAN GÖRÜNTÜLER TAZEYKEN...''

Bu yürek yakan görüntüler tazeyken savaş sahnelerinde oynamak o kadar zor olmadı.

Ancak hepimiz saldırı anını yaşar gibi oynadık."

 

 

'YEDİ GÜZEL ADAM' 11. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin