resim yok
28 Şubat 2012 - 00:00

Habertürk Gazetesi'nin, Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden birisi olan Kadir İnanır'ın akciğer kanserine yakalandığı yönündeki haberi ünlü aktörün yeğeni tarafından yalanlandı.

 
Türk sinemasının önemli oyuncularından Kadir İnanır’ın yeğeni Levent İnanır, dayısının sağlık durumuna ilişkin bazı söylentiler olduğunu hatırlatarak, "Kendisi bel fıtığı ameliyatı oldu. Başka bir rahatsızlığı da yok" dedi. İnanır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dayısı Kadir İnanır’ın Okmeydanı’ndaki Memorial Hastanesi'nde yaklaşık 1 saat önce beyin ve sinir cerrahı Yunus Aydın tarafından ameliyat edildiğini söyledi. Kadir İnanır’ın 1 saatlik ameliyatın ardından servise alındığını ve durumunun çok iyi olduğunu belirten Levent İnanır, "Dayım Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin çeşitli söylentiler çıktı, bazı abartılar yapıldı. Kendisi bel fıtığı ameliyatı oldu. Ondan önce de ciğerlerini biraz üşütmüştü. Şu anda durumu iyi. Başka bir rahatsızlığı da yok" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin