Yeliz Şar ve Tolga Güleç evliliğe doğru!

Yeliz Şar ve Tolga Güleç Eylül ayında nikah masasına oturacak.

resim yok
27 Mayıs 2013 - 13:42
Magazin

Yeliz Şar ve Tolga Güleç Eylül ayında nikah masasına oturacak.
 

Bebek'te görüntülendi


Geçtiğimiz aylarda Tolga Güleç'le nişanlanan Yeliz Şar, önceki akşam Bebek’te görüntülendi.

Hızlı hızlı yürürken diğer yandan nişanlısı Tolga Güleç’le telefon görüşmesi yapan Şar, gazetecileri görünce 'Aşkım kapatmam gerek' diyerek telefonu kapattı.

DOĞUM GÜNÜNDE EVLENECEK

Siyah elbisesiyle dikkat çeken güzel oyuncu evden aceleyle çıktığını, bir arkadaşına gitmesi gerektiğini ve bu yüzden de üzerine pek önem göstermediğini söyledi.

Düğün tarihi hakkında da açıklama yapan oyuncu Tolga Güleç’in doğum tarihi olan 20 Eylül’de düğünlerinin olacağını söyledi.

6 AYDIR SEÇEMEDİ

Gazetecilerin düğün hazırlıkları hakkındaki sorularına ise Şar, çok heyecanlı olduğunu ve zor geçtiğini söyledi.

Konu gelinliğe geldiğinde ise bir itirafta bulundu:

''Biz 8 aydır beraberiz ancak ben evleneceğimizi bilir gibi 6 aydır gelinlik bakıyorum. Ben gelinliğimi daha seçmedim ama şöyle şık ve sade olacak. Prensesler gibi olacağım.'' dedi.
[reklam]
Güleç'in kariyeri

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra, önce Çukurova Üniversitesi'nde işletme eğitimine başladı. Ancak bu bölümü yarıda bırakarak, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hatırla Sevgili, Gece Gündüz, Kırık Kanatlar gibi dizilerde rol aldı. Şu anda "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" adlı dizide Ahmet karakterini canlandırmaktadır.

Şar'ın kariyeri

Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan Şar, ilk olarak Kollama adlı TV dizisinde Melike rolü ile tanındı. Daha sonra Dürüye'nin Güğümleri adlı dizide Nimet karakteri ile oyunculuğuna devam etti.

2012 yılında oynadığı ilk tiyatro oyunu "Canlı Yayın" adlı tiyatro oyunu ile büyük ilgi topladı. Yeliz Şar, 2012 yılında yaz sezonunda başlayan Tv dizisi İşler Güçler'de oynamaya başladı.

 

 

EL ELE YALANLADILAR! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin