resim yok
29 Kasım 2012 - 00:00

 

"Kayıp Şehir" dizisinde İrfan karakterini canlandıran İlker Kaleli önceki gün bir gazete için objektif karşısına geçti.
Bebek sahilinde poz veren Kaleli'nin en ilginç pozu ise bir bankın üstüne yatması oldu. Neşeli olan Kaleli'nin keyfi basın mensuplarını görünce kaçtı. Dizinin perşembe gününe alınması hatırlatılmasına Kaleli, "Bu konu yapımcıyı ilgilendirir. Hem perşembe günüde iyi seyirciye ulaşırız" dedi. "Diziden sonra yolda rahat yürüyebiliyor musunuz?" sorusuna Kaleli, "Evet rahat yürüyorum. Dizi hayatımda hiçbir şeyi değiştirmedi" diye konuştu. Kaleli, Bebek'ten motosikleti ile ayrıldı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına kızan Kaleli, "Yaptığınız ayıp. Bu olmuyor" diyerek sinirlendi. Kaleli'nin kazağında ise ölüm tehlikesi işaretinin yer alması ise dikkat çekti. 
 
Kahkaha sesleri kesildi 
Kaleli, Bebek'ten ayrıldıktan sonra Rumelihisarı'nda bir cafede dizideki rol arkadaşı Şebnem Hassanisoughi ile buluştu. Birbirlerine espri yaparak sürekli kahkaha atan ikilinin keyfi yine basın mensuplarını görünce kaçtı. Cafede çalışan bir görevlinin Kaleli'ye, basın mensuplarının görüntü aldığını söylemesi üzerine suratı asıldı. Sürekli kahkaha atan çift, daha sonra neredeyse birbirleriyle hiç konuşmadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin