resim yok
04 Mart 2013 - 00:00

Çekimleri devam eden ve yakında ekrana gelecek dizinin yapımcılığını MinT Prodüksiyon’dan Birol Güven üstleniyor.

'Evlilik Okulu' yakında Samanyolu Televizyonu'nda!

Yayınladığı yeni dizi, program, belgesel ve sinema filmleriyle Ocak ayını Prime Time’da 4. olarak kapatan Samanyolu TV’de, yepyeni bir sit-com projesi daha ekranlara geliyor.

Yapımcılığını Birol Güven’in, yönetmenliğini ise Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği, sıcak bir aile dizisi olan Evlilik Okulu ’nun başrollerini Açelya Akkoyun ve Hakan Vanlı paylaşıyor.
 
Evlilik Okulu, ortalama bir Türk ailesi üzerinden aile olmanın, aynı çatı altında yaşamanın önemini vurgulayan eğlenceli ve sıcak bir aile komedisi. Hem evlilere hem de evlenme arifesinde olan çiftlere, belki de unutulmak üzere olan insani ve sosyal değerleri hatırlatacak olan Evlilik Okulu, aynı zamanda bir mahalle sıcaklığı da barındırıyor. Evlilik Okulu, İstanbul’un henüz metropolleşmemiş bir mahallesinde yaşayan insanların, esnafıyla, komşusuyla birlik ve beraberlik içinde, sorunları nasıl çözdüklerini ele alıyor. Dizi, üç çocuğu olan ve boşanmak isteyen bir çiftin, mahkeme tarafından evliliklerini kurtarmak üzere evlilik okuluna gönderilmelerini ve ardından gelişen olayları komik bir dille anlatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin