resim yok
15 Haziran 2011 - 00:00

 

FOX’un Peyami Safa’nın aynı adlı romanından yola çıkılarak çekilen dizisi “Canan”da başrol oynayan Gamze Özçelik’in kadrodışı bırakılması kesinleşti

 

Bir süredir Özçelik’in oğlu Murat Han henüz 1.5 yaşında olduğu, zaman zaman sağlık sorunları yaşadığı için sette zorlandığı, çalışma sistemini zorlaştırdığı gündeme gelmişti. Dizinin ilk bölümlerinde de kostümlerini beğenmeyen ve bu konudan dolayı mutsuz olduğu bilinen Gamze Özçelik, yeni sezonda dizide olmayacak. Yakın çevresine “Beni kolay kolay diziden çıkaramazlar” dediği ve ekiple kavga ettiği öğrenilen Özçelik’in yerine yeni oyuncu aranıyor. Görüşme yapılan isimlerden birinin de Ayça İnci olduğunu konuşuldu. Ancak geçen hafta “Akasya Durağı”ndan ayrılan İnci’nin de kadroda olmadığı öğrenildi. Gamze Özçelik’in yerine şimdi sarışın bir oyuncu arandığı konuşuluyor. Yeni sezon öncesi kadrosu güçlendirilecek olan “Canan”ın ekibine ayrıca ünlü tiyatro oyuncusu Ragıp Savaş da katıldı.

 

 

GAMZE Özçelik, Komiser Zeynep’i canlandırdığı “Arka Sokaklar” dizisinden 2009 yılında hamile kaldığı için ayrılmıştı. Başkomiser Engin’i oynayan İlker İnanoğlu da geçtiğimiz yıl ekipten ayrılmış, bu sürpriz karara rol arkadaşı Zafer Ergin’le yaşadığı tartışmanın neden olduğu öne sürülmüştü. Özçelik ve İnanoğlu, diziye dönüyor. Özçelik’in yerine diziye dahil olan Çağla Kubat önümüzdeki günlerde sörf turnuvasına katılmak için yurtdışına gidecek, Özçelik ve İnanoğlu da diziye geri dönüp rollerine kaldıkları yerden devam edecek.

 

Pazartesi birincisi   
Kanal D’nin sevilen dizisi “Arka Sokaklar”, geçtiğimiz pazartesi akşamı yine milyonları ekran başına kilitledi ve bir kez daha pazartesi gününün birincisi oldu. Polisiye dizinin bu bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 7.1 reyting ve yüzde 19.1 izlenme payı ile reyting listesinde zirveye yerleşti.                    

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin