Yeni dizi 'Bebek İşi' başlıyor!

Show TV’den yaza damga vuracak yepyeni bir dizi geliyor...

resim yok
12 Temmuz 2013 - 12:19
Magazin

Show TV’den yaza damga vuracak yepyeni bir dizi geliyor...

“Parmak kadar çocuk” deme, dünyayı parmağında oynatır!

Bu lafı duydunuz mu? Duymadıysanız şayet seyretmeye hazır olun, çünkü çok yakında Türkiye’deki bütün bebekler konuşacak, hem de doğar doğmaz!

Bir kadın ve bir erkek; bol didişmeli ama aşk dolu bir evlilik…Bu evliliğe bir de bebek eklenirse harika olur, değil mi? Tıpkı hepimizin hayal ettiği gibi; evli, mutlu, çocuklu!.. Başlangıçta evet, belki… Ama bir de işin gerçeğine bakalım:

 

Geri sayım

Senaryosunu Murat Gürvardar’ın yazdığı Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar’ın başrollerini paylaştığı ‘Bebek İşi Buralarda Yeniyim’ 15 Temmuz Pazartesi Show TV’de başlıyor. Nevra Serezli, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Bora Akkaş gibi usta oyuncuların da yer aldığı dizinin sürpriz ve gizli bir kahramanı daha var: Yankı bebeğe sesiyle hayat veren, ünlü oyuncu Erkan Can

Bebek İşi’nde, genç bir çiftin, bebekleri Yankı’nın dünyaya gelmesiyle değişen hayatları, bebeğin gözünden ve hayal dünyasından oldukça esprili, eğlenceli bir dille anlatılıyor.

1. BÖLÜM

Candan hamileliğinin son aylarını yaşamaktadır. Ancak Candan’ın karnındaki biricik bebeği Yankı’nın doğumun normal sürecini beklemeye niyeti yoktur. Onun acelesi vardır. Annesinin karnından bir an önce çıkması gerekmektedir. Candan vaktinden önce gelen sancılarla boğuşmaya başlar. Kocası Murat, Candan’ın çığlıklarını duyup yanına geldiğinde çok daha büyük bir hengâme yaşanmaya başlar. Çünkü Murat Candan’dan çok daha fazla telaşlıdır. Sanki doğumu karısı değil de kendisi yapacakmış gibi derin derin nefes almaktadır. Murat ve Candan, bu şartlarda hastaneye yetişebilmek için bir yolculuğa çıkarlar. Yankı ise annesinin karnından dış dünya ile ilgili yorumlar yapmaya başlamıştır bile. Ve en sonunda doğum gerçekleşir ve Yankı bebek dünyaya “merhaba” der.

Bebek İşi’, 15 Temmuz Pazartesi saat 21.15’te Show TV’de.

[reklam]
OYUNCULAR

Nurgül YEŞİLÇAY – Candan (Anne)
Timur ACAR – Murat (Baba)
Eymen SÖZENERE – Yankı (Çocuk)
Nevra SEREZLİ – Suzan (Candan Anne)
Zafer Diper – İlhan (Candan Baba)
Ayşenil ŞAMLIOĞLU – Zehra (Murat Anne)
Güray KİP – Aziz (Murat Baba)
Bora CENGİZ – Ozan (Murat Kardeş)
Hüseyin ERKANLI – Zihni (Taksici)
Elisanur ERKÖSE – Mira (Yankı’nın Aşkı)
Didem TASLAN – Doktor Alev (Yankı’nın Doktoru)
Murat SAĞLAM – Sıtkı (Kapıcı)
Hakan ALTUNTAŞ – Halis (Candan’ın Hastası)

KONUK OYUNCULAR

Mete HOROZOĞLU (Doktor)
Yeşim Ceren BOZOĞLU (Dadı)
Tuğba ÜNSAL (Mira’nın Büyümüş Hali)

 

Tanıtım videosu

 

 

YEŞİLÇAY, YENİ DİZİSİ İÇİN NE KADARA ANLAŞTI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin