Yeni dizi Dolunay'ı tanıyalım

Star TV'nin yaz projesi olan Dolunay dizisinin konusu ne ve kadrosunda kimler var?

Berfu Özlen
16 Mayıs 2017 - 17:47
Gündem

MF Yapım ve MED Yapım'ın ortak projesi olan, Star TV'nin yeni dizisi Dolunay, yakında ekranlarda olacak. Basına dizi ile ilgili bilgiler sızmaya başladı. Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın olacağı dizi, aşk temalı bir yaz dizi olarak sunulacak. Dizinin ağır dramdan ziyade daha eğlenceli olması bekleniyor. 

Türkan Şoray'ın kızı yapımcılık görevinde

Enerjik, eğlenceli ve genç bir yapım olacak olan Dolunay'ın yardımcı yapımcısı, Türk sinemasının Sultanı lakaplı Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal. Ünal, dizi için titizlikle çalışıyor ve henüz yapım ile alakalı bir açıklamada bulunmadı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yapacağı dizinin kadrosu için casting henüz tamamlanmadı. Ancak başrollerin isimleri dahi seyircileri heyecanlandırmaya yetti. Dizinin konusu için ise, henüz bir açıklama yapılmadı.

Özge Gürel kimdir?

1987 İstanbul doğumlu olan Gürel, Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret mezunudur. Kızım Nerede dizisi ile deneyim kazanan Gürel, daha sonra Medcezir dizisinde rol alarak kendini göstermiştir. Özge Gürel'in kariyeri asıl Kiraz Mevsimi dizisi ile yükselişe geçmiştir. Oyuncu en son Yıldızlar Şahidim dizisinde başrol olmuştur.

Can Yaman kimdir?

1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Can Yaman, 28 yaşındadır. Sinem Kobal ile beraber rol aldıkları Gönül İşleri dizisi ile tanınmıştır. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Mezunudur. En son İnadına Aşk ve Baba Candır dizilerinde rol almıştır.

Çekimleri ay sonu itibariyle başlaması beklenen Dolunay, Temmuz ayında Star TV ekranlarında olacak. Dizi ile ilgili haberleri ve gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin