Yeni dizi Heathers'ı tanıyalım!

TV Land yönetimince yapılan açıklamaya göre kanal, Heathers için 10 bölümlük birinci sezon onayını resmi olarak verdi.

1980'li senelerin kült klasiklerinden Heathers filmini TV Land ekranlarında televizyon dizisi olarak ekranlara getirmek için çalışmalara başlandığı ve bu doğrultuda pilot bölüm siparişi verildiğinin haberini geçtiğimiz aylarda vermiştik.

10 BÖLÜMLÜK İLK SEZON RESMİLEŞTİ

Ve yeni senenin ilk ayıyla birlikte bu projenin resmen diziye dönüşeceği haberi geldi! Şu sıralar birçok haberin ulaştığı Pasadena, California'daki Televizyon Eleştirmenleri kış basın turunda TV Land yönetimince yapılan açıklamaya göre kanal, "Heathers" için 10 bölümlük birinci sezon onayını resmi olarak verdi.

Dizi, aynı zamanda TV Land'in ilk bir saat süreli dizisi olacak. Bu arada sezon için 10 bölümlük sipariş verilmesi ise yazar Jason Micallef'in isteğiyle oldu. İlk etapta dizi için 13 bölümlük bir süreç düşünülüyordu. Ancak yaratıcı nedenlerle bu karar alındı. Heathers'ın, FX'in Fargo dizisindeki gibi her sezon farklı yer ve farklı karakterlerle ekran macerasına devam etmesinin planlandığını da belirtelim.

17-01/14/haethaers-poster-1484387851.jpg

Orijinal filmde Veronica (Winona Ryder) ve J.D.'nin (Christian Slater) okuldaki toplumsal düzene ve özellikle Heather isimlerindeki okulun üç popüler kızına karşı verdikleri savaşı izlemiştik. İntihar olarak görülen cinayetlerle hikaye tamamlanmıştı.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Günümüzde geçecek kara komedi tarzında bir antoloji serisi olarak nitelendirilen 'Heathers'ın oyuncu kadrosunda Veronica Sawyer'a hayat verecek Grace Victoria Cox (Under the Dome) ve kötü niyetli üçlüyü canlandıracak Melanie Field (Heather Chandler), Brendan Scannell (Heather Duke) ve Jasmine Matthews (Heather McNamara) yer alıyor. James Scully ise J.D. karakterini canlandıracak.

SÜRPRİZ KONUK

1988'de yayınlanan orijinal filmde Heather Duke karakterine hayat veren Shannen Doherty'nin (Charmed; Beverly Hills, 90210) dizide önemli ancak detayları henüz bilinmeyen bir rolle konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacağını da hatırlatalım.

17-01/14/shannon.png

NE ZAMAN EKRANDA OLACAK?

Heathers, 2017'nin sonbahar döneminde TV Land ekranlarında olacak.

Pilot bölüm senaryosunu kaleme alan Jason Micallef (Butter) aynı zamanda showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Pilot bölümün yönetmenliğini üstlenen Lesyle Headland aynı zamanda Tom Rosenberg, Gary Lucchesi ve Brad Gardner ile birlikte projenin yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Dizi için henüz yayınlanmış bir fragman mevcut değil. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

Heathers'ı izlemeyi düşünüyor musunuz? Sizce bizleri nasıl bir dizi bekliyor?

'Heathers (1988) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin