Yeni dizi Kalk Gidelim fragmanı yayınlandı! İlk bölüm ne zaman?

Trt 1 sezona adını yazdıracak diziler yapmaya devam ediyor. Trt 1 ekranlarına gelecek olan yeni dizi Kalk Gidelim fragmanı yayınlandı! Güçlü kadrosuyla merak uyandıran dizinin ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

Berfu Gürle
15 Kasım 2017 - 11:34
Yeni Bölüm

Yeni dizi Kalk Gidelim fragmanı yayınlandı. Trt 1 ekranlarına gelmeye hazırlanan dizinin güçlü kadrosu dizi severleri heyecanlandırdı. Konu olarak aile komedisinin işleneceği dizi Kalk Gidelim her ailenin içinde yaşadığı olayları komik bir dille ekranlara taşıyacak. İzleyicinin kendinden bir kesit göreceği dizi Kalk Gidelim ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

17-10/09/kalk-gidelim.png

STAFF Film'ın yapımını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hatice Memiş, senaristliğinde Baykut Badem, hikayesinde Güliz Kuçur yer alıyor. Komedinin deneyimli oyuncularının bir arada olduğu dizi aile komedisini ekranlara getirecek. Sadece güldürmeyi hedeflemeyen dizi güldürürken seyircinin kalbinde bir iz bırakmayıda amaçlıyor. 

17-10/09/kalk-gidelim-yeni-dizi.png

Kalk Gidelim Oyuncu Kadrosu

Dizinin başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy olacak. Ayrıca kadroda Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Yavuz, Füsun Kostak, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, Ece Aydemir, Sena Çakır ve Pelin Şahin'de yer alıyor. 

Kalk Gidelim Fragmanı Yayınlandı

 

Kalk Gidelim ilk bölüm ne zaman yayınlanacak

Her ailenin kendinden birşey bulacağı, kah güleceği kah düşüneceği dizi Kalk Gidelim yakında seyirciyle buluşuyor. Fragmanı yayınlanan dizi 18 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00'da TRT 1’de başlıyor.

17-10/09/yeni-dizi-kalk-gidelim.png

Kalk Gidelim dizisinin konusu

Kalk Gidelim; yıllar önce doğduğu köyden uzaklaşarak İstanbul'a yerleşmiş ve orada bir aile kurmuş, doğduğu toprakların adetini, kültürünü unutmuş bir adamın yıllar sonra ailesiyle beraber baba ocağına dönmesini konu ediniyor. Dizide köylerinden göç edip şehir kültürüne empoze olarak asıl kültüründe asimile olan bir toplumun her açıdan bakış açısını yansıtıyor. Eşi ve çocuklarıyla döndüğü baba ocağının hiç bir özelliğini çocuklarına anlatmayan babanın tekrar köyüne geri döndüğünde ailesi ile birlikte yaşayacağı dönüşümü göreceğiz. Kakl Gidelim, şehir kültürünün ve çağımızın acınası koşuşturmasıyla aile bağlarının, yardımlaşmanın, iyiliğin, sadakatın, güvenin, insan sevgisinin ve kardeşliğin nasıl yitirilmiş olduğunu gösterecek. Hem hüzünlendirmeye hemde yaşanan diyaloglar ile bol bol güldürmeye hazırlanan dizi seyircisiyle Trt 1 ekranlarında buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin