Yeni dizi Siren ne zaman başlıyor? Diziden ilk görüntüler geldi!

Deniz kızları kasabaya geliyor! Freeform'un yeni dizisi Siren'in başlangıç tarihi duyuruldu.

Volkan Küçükel
08 Ekim 2017 - 11:44
Gündem

Takvimlerinizi işaretlemeyi unutmayın! Freeform'un yeni dizilerinden "Siren"in başlangıç tarihi duyuruldu.

SIREN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

New York Comic-Con etkinliğinde yapılan duyuruya göre Siren, 29 Mart 2018 tarihinde iki saatlik özel yayınıyla prömiyerini gerçekleştirecek.

"SIREN" KONUSU

Siren'in konusuna kısaca bakacak olursak;

Deniz yüzeyinin altında kötü niyetli yüzen varlıklar olsaydı ne olurdu?

Bir zamanlar deniz kızlarının evi olduğu yönündeki efsanesi ile tanınan kıyı kasabası Bristol Cove, gizemli bir kızın (Eline Powell) ortaya çıkıp intikam amacıyla küçük balıkçı kasabasına hasar vermeye başlamasıyla altüst olmaya başlar.

17-10/08/siren-dizisi.jpg

Deniz biyologları Ben (Alex Roe) ve Maddie (Fola Evans-Akingbola) kaynak ve yeteneklerini kullanarak denizin derinliklerindeki bu ilkel avcının nasıl ve nereden geldiği, etrafta onun gibi daha fazla varlık olup olmadığını ortaya çıkarmak için birlikte çalışmaya başlarlar.

17-10/08/siren-dizi-tanitim-1507451950.jpg

Comic-Con'dan gelen bilgilere bakılırsa Bristol Cove'daki tek deniz kızı kendisi değil!

OYUNCU KADROSUNA İKİ YENİ İSİM!

Aylya Marzoff (Grandfathered) ve Sedale Threatt Jr. (Hap and Leonard) ikilisi tekrar eden rollerle oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isimler oldular.

Marzoff; deniz kızı kolonisinin alfa lideri Katrina ve Threatt Jr. ise gösterişli bir duruşa sahip savaşçı deniz adamı Levi karakterine hayat verecek.

17-10/08/aylya-marzoff.jpg

Eric Wald ve Dean White'ın hikayesini kaleme aldığı Siren'in yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isimle birlikte showrunner Emily Whitesell (Finding Carter), Brad Luff, Nate Hopper ve RD Robb yer alıyor.

"Siren" 1. sezon senak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin