Yeni dizi The Exorcist yakında başlıyor

Kült korku filmi The Exorcist, aynı isimli dizi uyarlaması ile Amerika yayınından bir gün sonra, 24 Eylül Cumartesi günü 23.00’de FOXLIFE ekranlarında başlıyor.

resim yok
13 Eylül 2016 - 19:11
İptal - Onay

Kült korku filmi The Exorcist, sinema kalitesini aratmayan dizi uyarlaması ile Amerika yayınından bir gün sonra, 24 Eylül Cumartesi günü FOXLIFE ekranlarında başlıyor. William Blatty’nin 1971’de basılan romanından uyarlanan The Exorcist, Geena Davis’in başrolünde olduğu genç ve dinamik kadrosu ile FOXLIFE izleyicileri ile buluşuyor.

The Exorcist 1. sezonunda Geena Davis, anne rolündeki Angela’yı canlandırıyor. Evinde kötü ruhların varlıklarını hisseden Angela, aynı zamanda kızının ruhunun da iblis tarafından ele geçirildiğini düşünür. Bunun için mahallesinde hep gittiğini kilisenin rahibinden yardım isteyen Angela’nın, ailesinin ve şeytan çıkarma ayinlerinin konu edildiği The Exorcist, korkulu atmosferi ile Amerika yayınından bir gün sonra FOXLIFE ekranlarında.

Yeni dizi The Exorcist, 1. sezonu ile 24 Eylül Cumartesi günü, 23.00’de FOXLIFE’ta başlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin