Yeni dizi, Türk televizyonlarında bir ilke imza atacak!

Yamak Ahmet dizisinin yapımcısı Okur Film'in yeni projesi 'Bir Yusuf Masalı' 19 Ocak Pazar günü Saat 19.50’de ilk iki bölüm arka arkaya yayınlanacak.

resim yok
17 Ocak 2014 - 16:14
Magazin

Yamak Ahmet dizisinin yapımcısı Okur Film'in yeni projesi 'Bir Yusuf Masalı' 19 Ocak Pazar günü Saat 19.50’de TRT 1 'de ilk iki bölüm arka arkaya yayınlanacak.

Türk televizyonlarında bir ilke imza atacak Bir Yusuf Masalı, iki bölümüyle birden yayınlanmaya başlayan ilk dizi olacak.

 

BİR YUSUF MASALI GENEL KONU

Devşirme olarak İstanbul'a gelip Paşalığa kadar yükselen amcasının peşinden Payitahta gelen Bir Macar kızının bir Türk genciyle olan aşk hikayesinin anlatıldığı 'Bir Yusuf Masalı' dizisi adından da anlaşılacağı gibi masal tadında bir mahalle hikayesi.

 

EĞLENCELİ OSMANLI MAHALLESİ

Paşanın kızına vurgun kabadayısıyla, Terzinin kızına talip olan fırıncısıyla, Berberi, manavı şerbetçisiyle eğlenceli bir Osmanlı mahallesinde geçen dizinin çekimlerine Düzce Belediyesi Film platolarında başlandı.

 

HUMMALI ÇALIŞMA!

İstanbul da üç ayrı konakta ve bir de çarşıda gerçekleştirilecek çekimler için hem konaklar döşendi hem de çarşı platosu yeniden dizayn edildi.

Daha önce Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan 'Düzce belediyesi film platosu' tamamen bir Osmanlı çarşısına dönüştürüldü.[reklam]

OYUNCULAR

İnan Ulaş Torun, Nur Erkul, Tarık Ünlüoğlu, Emin Gürsoy, Mehmet Usta, Rozet Hubeş, Burak Satıbol, Ömür Arpacı, İsmail Hakkı, Ayçin Tuyun, Berkay Akın, Şeyma Burcu Gül, Ezgi Tombul, Benian Dönmez, Tuba Erdem, Elif Nur Kerkük, Caner Kadayıfçı

 

KÜNYE

Yönetmen: Hakan Arslan

Yapımcı: Okur Film/ Ahmet OKUR

Senarist: Hakan Haksun Müzik: Bolahenk

 

 

'BİR YUSUF MASALI' TANITIM VİDEOLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin