Yeni dizi ve yeni Aşk

Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi Asla Vazgeçmem, 5 Şubat'ta seyirciyle paylaşacak.

resim yok
21 Ocak 2015 - 10:51
Magazin

4 yıl süren Lale Devri dizisinde beraber rol aldığı ve peş peşe aşk yaşadığı Serenay Sarıkaya ve Selen Soyder'in ardından Sayışman, yine bir Türkiye Güzeli olan Amine Gülşe'yle başrol paylaşıyor. Sayışman'ın dizide Adanalı Nur isimli bir genç kızı canlandıran Gülşe'den çok etkilediği öne sürüldü.
 

İHANET BİTİRMİŞTİ

 
Son sevgilisi 2007 Türkiye Güzeli Selen Soyder'le ihanet nedeniyle ayrılan yakışıklı oyuncunun set aralarında sık sık sohbet ettiği 22 yaşındaki Gülşe'nin kalbini kazanmaya çalıştığı belirtildi.
 
Bir ara oyuncu Serhat Teoman'la yakınlaşan Gülşe ise şu günlerde oyunculukta kendisini geliştirmek için ders almaya devam ediyor ve şu ana kadar setteki performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin