Yeni dizi "What Would Diplo Do?"yu tanıyalım

Kablolu kanallardan Viceland ilk senaryolu dizisinin yolda olduğunu duyurdu. "What Would Diplo Do?" isimli dizinin başrolünde James Van Der Beek yer alacak.

Volkan Küçükel
05 Ocak 2017 - 01:00
Gündem

Viceland da dizi işine giriyor! Kablolu kanallardan Viceland ilk senaryolu dizisinin yolda olduğunu duyurdu.

KANALIN İLK DİZİSİ

"What Would Diplo Do?" isimli dizinin başrolünde Van Der Beek yer alacak.

Komedi türündeki dizinin ilk sezonu için altı bölümlük sipariş verildi.

DİZİNİN HİKAYESİ

James Van Der Beek'in oyunculuk dışında aktör, uygulayıcı yapımcı ve showrunner görevlerini de yürüteceği dizinin konusuna bakacak olursak;

Beek dizide Grammy ödülü sahibi Amerikalı ünlü müzisyen, küratör ve 60 bin kişiyi ayağa kaldırabilecek DJ Diplo'nun farklı bir versiyonuna hayat verecek. Van Der Beek diziyi "Louie'nin This Is Spinal Tap ile tanışması" şeklinde nitelendiriyor.

17-01/05/james-van-der-beek-dj-diplo.png

YAPIMCI EKİP

Dizide DJ Diplo, Beek ile birlikte uygulayıcı yapımcı olarak iş başında olacak. DJ'in menajeri Kevin Kusatsu ve klip yönetmeni Brandon Dermer projenin yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler. Dermer ayrıca dizide yönetmenlik de yapacak.

Özellikle 1998-2003 yılları arasında yayınlanan Dawson's Creek (Dawson Leery) ile üne kavuşan Van Der Beek yakın zamanda CSI: Cyber (Elijah Mundo) dizisinde karşımıza çıkmıştı. Don’t Trust the B—- in Apartment 23, Friends with Better Lives (Will) ve How I Met Your Mother (Simon Tremblay) ise aktörün komedi türünde yer aldığı diziler arasında.

NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

"What Would Diplo Do?"nun çekimlerine gelecek ay başlanacak. Dizinin sene sonlarına doğru ekranlara gelmeye başlaması planlanıyor.

"Day In the Life of Diplo"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin