Yeni dizide Özcan Deniz'in eşini oynayacak isim belli oldu!

Verilen astronomik ücretlerle dikkat çeken 'Kaderimin Yazıldığı Gün' adlı dizi filmin başrol sorunu nihayet çözüldü.

resim yok
27 Ağustos 2014 - 12:50
Magazin

'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinin başrolünü Begüm Kütük kaptı!

Verilen astronomik ücretlerle dikkat çeken 'Kaderimin Yazıldığı Gün' adlı dizi filmin başrol sorunu nihayet çözüldü. Songül Öden, Belçim Bilgin ve Ceyda Düvenci'nin ardından rolü Begüm Kütük kaptı.

 

KADIN BAŞROL SORUNU SONUNDA ÇÖZÜLDÜ!

Özcan Deniz'e verilen bölüm başı 96 bin liralık rekor ücretle adından söz ettiren 'Kaderimin Yazıldığı Gün' adlı dizideki kadın başrol sorunu nihayet çözüldü.

Oyuncu krizinin yaşandığı projede teklif önce Songül Öden'e daha sonra Belçim Bilgin ve Ceyda Düvenci'ye gitti. Üç ünlü oyuncu da önce kabul etti ancak daha sonra bir anlaşmaya varamadı.

 

SON KARAR: BEGÜM KÜTÜK

Bir hayli zor durumda kalan yapımcı şirket, sonunda bu muammaya bir son verdi. Astronomik ücretlerin verildiği dizideki rolü Begüm Kütük aldı.[reklam]

'HUZUR PARADAN KIYMETLİ'

Özcan Deniz'in eşini canlandıracak olan Kütük, aldığı ücreti açıklamak istemedi. Oldukça hatırı sayılır bir rakama imza attığı konuşulan ünlü oyuncudan önce Songül Öden'e 96 bin TL teklif edilmişti.

Kütük, ''Ben kimseye ne kadar para kazandığını sormam, bana da sorulmasından hoşlanmam. Çünkü bizim kültürümüzde para konuşmak ayıptır.

Mutlu olduğum projelerde yer alıyorum. Paradan daha kıymetli olan şey, sette huzurlu ve mutlu olmaktır'' dedi. 

 

ÜNLÜ AKTRİSLERİN ÜCRETLERİ

* Beren Saat: 69 bin TL  
* Tuba Büyüküstün: 65 bin TL
* Bergüzar Korel: 55 bin TL
* Hazal Kaya: 40 bin TL
* Serenay Sarıkaya: 30 bin TL
* Fahriye Evcen: 25 bin TL
* Farah Zeynep Abdullah: 25 bin TL

 

 

ÇALIKUŞU'NUN NERİMAN'I BEGÜM KÜTÜK İLE ÇOK ÖZEL!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin