resim yok
26 Ağustos 2012 - 00:00

 

Geçtiğimiz perşembe akşamı gizlice nikah masasına oturan Meltem Cumbul-Alican Özbaş çifti, balayını Özbaş’ın memleketi Kuşadası’nda geçiriyor. Sürpriz ikili, birlikte ilk kez önceki gün objektife yansıdı.
 
İzmirli oyuncu Meltem Cumbul ile Kuşadası İmbat ve Blue Sky Otelleri’nin sahibi Erol Özbaş’ın kendisi gibi turizmcilik yapan oğlu Alican Özbaş, perşembe günü İzmir’de gizlice nikah masasına oturdu. 42 yaşındaki Cumbul ve kendinden 14 yaş küçük Özbaş’ın sürpriz evliliği, magazin dünyasında büyük ses getirdi.
 
 
Hem nikah hem de balayı için Alican Özbaş’ın doğup büyüdüğü Kuşadası’nı seçen çift, birlikte ilk kez önceki gün objektife yansıdı. 
 
İkili, akşam saatlerinde Efe Butik Otel’de Özbaş’ın yakın arkadaşlarıyla buluştu. Ancak keyifli sohbet, habercilerin fark edilmesiyle kesildi. Ünlü oyuncu, görüntülendiklerini anlayınca gergin bir şekilde elleriyle yüzünü kapatarak içeriye kaçtı. Cumbul, yüzünü gizlemek isterken alyansı da ilk kez kameralara takılmış oldu.
 
Bir süre sonra koruma ordusu eşliğinde otelden ayrılan Cumbul ve eşi, geceye Jade Cabaret Club’ta devam etti. Dans edenleri sahne kenarına oturarak izleyen yeni evli çift, objektife kimi zaman kahkahalar atarken, kimi zaman dudak dudağa yansıdı.
 
ÖNCE NİKAH SONRA YEMEK         
 
Ani bir kararla evlenen Meltem Cumbul ile Alican Özbaş’ın nikahına sadece iki tarafın aileleri katıldı. Bu sade tören sonrası da çift için otelde yemek düzenlendi.a

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin