Yeni Gelin dizisi konusu ve karakterleri

Show TV'de ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatan Yeni Gelin dizisi mercek altında. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
23 Mart 2017 - 00:10
Gündem

Show TV'de ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatan Yeni Gelin dizisini "konusu, oyuncu kadrosu ve karakterleri"yle detaylı inceledik.

Dizinin senarist ve yönetmenlik koltuğunda Aşk Yeniden dizisiyle adını duyuran Ersoy Güler yer alıyor. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Yeni Gelin deneyimli oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle Show TV ekranlarında fırtına gibi esiyor.

Başrollerini Jessica May Drociunas, Tolga Mendi'nin paylaştığı dizinin kalabalık oyuncu kadrosunda ise Mustafa AvkıranDağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık, Yonca Şahinbaş ve Şilan Makal yer alıyor.

17-03/22/03.jpg

Yeni Gelin Konusu

Yeni Gelin dizi  farklı kültürlerle büyüyen aşık iki gencin evlendikten sonra ki hayatlarını, samimi ve komik bir dille izleyicinin beğenisine sunuyor. Yeni Gelin Bozok Aşireti’nin modern ağası yakışıklı aşık prens Hazar ve yarı İspanyol yarı Türk güzeller güzeli Bella’nın samimi aşklarını ve komik ailelerini konu alıyor.

Yeni Gelin dizisinin başrolü Bella karakterini canlandıran Jessica May'in kim olduğunu merak edenler için "Show TV'nin yeni yabancı gelini Bella"haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Gelin Karakterleri

Show TV'de ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatan Yeni Gelin dizisi nin karakterlerini detaylı tanıyalım.

Bella Öztürk

Eğitimli bir ailede yetişen Bella, çok iyi kalpli ve sevecen olmakla kalmayıp aşkının peşinden Çukurova'ya gelecek kadar koca yüreklidir. Biraz sakar olmasına rağmen hayata olumlu yanıyla bakan Bella, konakta onun kuyusunu kazmak isteyenlere karşı bile hoş görülüdür.

17-03/22/yenigelin1.jpg 

Hazar Bozok

Bella’nın prensi, Bozok Aşireti’nin veliahtlarından olan Hazar mert bir delikanlıdır. Ailesi ile sevdiği kadın arasında kalmasına rağmen aşkın karşısına geçen her şeyi yeneceğini inanıyor, Bella'nın Prensi...

17-03/22/yenigelin5.jpg

Kaan Bozok 

Bozok Aşireti’nin bir diğer veliahtı ise Kaan ise şirketlerle ilgilenmektedir. Kardeşini çok sevsede içten içe hep Hazar’ı kıskanmıştır. Kaan, ona dayatılan hayatı kabul etmek zorunda kaldığı için ufak bir pişmanlık duyar. 

17-03/22/dag-1490215965.jpg

Kalender Bozok 

Bozok aşiretinin reisi, koca aşireti dize getirmesine rağmen birbirinden eli maşalı 3 kadınla uğraşamıyor.

17-03/22/01.jpg

Möhteber Hanım

Kalender’in ilk karısıdır. Bozok’ların düşmanı Duran Aşiretinden olan Möhteber ile Kalender barış sağlamak için evlenmil olsalarda Kalender'in ev içinde sürekli bir savaş vardır.Möhteber'in yeni amacı ise Bella’nın bir an önce konaktan gitmesini sağlamaktır.

17-03/22/02.jpg

Zeynep Hanım

Kalender’in ortanca karısı olan Zeynep, işveli cilveli olandır. Kocasının en çok onu sevdiğine inanan Zeynep, kadınlığını kullanarak Asiye'ye sürekli aşık atmaya çalışır. Planlarında ise Möhteber'e yanaşmak vardır.

Asiye Hanım

Bella'nın kaynanası olan Asiye ise biricik oğlu Hazar'ı kimseyle paylaşmak niyetinde değildir. Karadeniz kadını olan Asiye eğer düşmanınızsa kesinlikle korkmanız gerekir.

17-03/22/04.jpg

Cumartesi akşamlarının gözdesi haline gelen Yeni Gelin eğlence ve kahkaha dolu yeni bölümleriyle Show TV ekranlarından sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin