Yeni gerilim dizisi Reverie'yi tanıyalım

NBC'nin yeni bilim-kurgu, gerilim dizisi Reverie geliyor.

Berfu Özlen
24 Ocak 2017 - 12:19
İptal - Onay

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, NBC, yeni dizisi Reverie'nin senaryo görevini Extant'in yaratıcısı Micket Fisher'a verdi ve pilot bölüm sipariş edildi.

Dizinin konusu

Dizi, beklenmedik ve tehlikeli sonuçlar doğuran bir yapay gerçeklik simülatörünün piyasaya sürülmesinin ardından göreve çağrılan bir insan davranış uzmanını konu alıyor. Son zamanlarda teknolojinin kötü kullanımını konu alan dizilerin popülerliği su götürmez bir gerçek. Bu yüzden bu tarzdaki dizilerin sayısı gittikçe artıyor.

Extant'in yaratıcısı Mickey Fisher'ın senaryosunu yazacağı dizinin yapımcı şirketi Universal Television olacak. Darryl Frank ve Justin Falvey ise yapımcılığı üstlenecek. 

Yaz döneminde yayınlanan ancak daha sonra iptal edilen ve başrolünde ünlü aktrist Halle Berry'nin oynadığı bilim kurgu dizisi Extant'tan bir sene sonra ekranlara gelecek olan Reverie'nin de yaz dizisi olması planlanıyor. Reverie, For God and Country ve Good Girls'in yanında NBC'nin bu sezon için sipariş ettiği 3. drama oldu.

Gelişmeleri sitemizen takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin