resim yok
02 Nisan 2014 - 15:00
Magazin

Ekranlara yeni bir dizi daha geliyor!

 

Sermiyan Midyat'ın uzun bir aradadan sonra televiyon ekranına dönmeye hazırlandığı 'Analı Oğullu' isimli sit-com'u sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

 

'ANALI OĞULLU'

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu ve başrolünü Sermiyan Midyat'ın yazdığı 'Analı Oğullu'da Mardinli bir ailenin İstanbul'a geliş hikayesi anlatılıyor.

 

BAŞ KARAKTER: CANO

'Analı Oğullu'nun baş karakteri Cano'yu 'Bir halt kahramanı olarak' tanımlayan Sermiyan Midyat, yeni projesi ile ilgili;

 

''Uzun bir aradan sonra televizyona yazıp oynayarak dönmenin tatlı telaşı ve heyecanını yaşıyorum. coşkumun nedeni bu projede bir çok farklı şey deneyecek olmam ve seyircimizin buna vereceği reaksiyon'' dedi.

 

KADRODA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosu çok yakında belli olacak.

 

Analı Oğullu dizisinde başrolü oynayacak olan Sermiyan Midyat, ilk olarak 'Emret Komutanım' dizisindeki 'Arıza Hamza' rolüyle dikkatleri çekmiş ve tanınmıştı.[reklam]

Daha sonra Sıla dizisinde oynayan Midyat, 'Ay Lav Yu' ve Demet Akbağ'la birlikte rol aldığı Hükümet Kadın filmleriyle de sinemada başarı yakalamıştı.

 

BKM'DEN

Analı Oğullu dizisinin yapımcısı olan BKM Film, 1994 yılında Yılmaz Erdoğan ve Necati Akpınar tarafından kuruldu. Bir Demet Tiyatro'dan Çok Güzel Hareketler Bunlar'a kadar çok sayıda başarılı televizyon yapımına imza atan BKM, son olarak Show TV'de yayınlanan 'Sevdaluk' dizisinin de yapımcılığını üstleniyor.

 

Sinema alanında da faaliyet gösteren BKM; Vizontele, GORA, Kelebeğin Rüyası, Düğün Dernek, Sen Kimsin, Berlin Kaplanı, Eyvah Eyvah, Patron Mutlu Son İstiyor, Organize İşler, Hokkabaz gibi gişede büyük başarı yakalayan filmlere imza atmıştı.

 

 

KARADAYI'NIN FENOMEN KARAKTERİ DİZİYE VEDA ETTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin