Yeni korku dizisi Superstition'ı tanıyalım!

Syfy, hikayesi New Orleans'ın dışındaki gizemli bir kasabaya odaklanan Superstition isimli diziye 13 bölümlük ilk sezon onayını verdi.

Bilim-kurgu, gerilim türündeki yapımlarıyla dikkat çeken Syfy, yeni bir doğaüstü dramaya onay verdi.

YENİ BİR DOĞAÜSTÜ DRAMA: SUPERSTITION

Kanal, hikayesi New Orleans'ın dışındaki gizemli bir kasabaya odaklanan "Superstition" isimli diziye 13 bölümlük ilk sezon onayını verdi.

KİMLERİN ELİNDEN ÇIKIYOR?

Mario Van Peebles'in yeni kurulan yapım şirketi MVPTV ve XLrator Media ortaklığında hazırlanacak dizinin yazar ve yönetmenliğini üstlenecek Van Peebles ayrıca bazı bölümlerde oyuncu olarak da rol alacak. Van Peebles ile birlikte XLrator'tan Barry Gordon'ın da yapımcı kadrosunda bulunduğu dizinin showrunner'ı ise Joel Anderson Thompson (Battlestar Galactica, House) olacak.

Laurence Andries (Alias, Six Feet Under) yürütücü yapımcı olarak görev yaparken; yazar ekibinde Brusta Brown ve John Mitchell Todd (Defiance) ikilisini de görüyoruz. XLrator Media dizinin uluslararası dağıtım ve satış haklarını elinde bulunduruyor.

İLGİ ÇEKİCİ HİKAYE

Peki dizide nasıl bir hikaye bizleri bekliyor?

16-12/07/korku.jpg

Superstition, New Orleans'ın eteklerinde yer alan hayali bir kasabadaki tek cenaze evinin sahipleri olan Mosley ailesine odaklanıyor. Aile, aynı zamanda kasabanın karanlık sırları ve tarihinin koruyucusu durumunda.

Perili köşkleri, soylu mezarlıkları, garip kasaba halkı ve olağandışı olaylarla dolu zengin geçmişiyle bilinen kasaba aynı zamanda eski ve gizemli The Dredge'in önderliğinde dünyanın en karanlık korku olaylarının tezahür ettiği bir geçiş bölgesidir.

Yeni dizi projesi hakkında konuşan Van Peebles "Bağımsız sinema alanında yaptğımız inanılmaz şeyleri artık televizyon sektöründe de yapabiliriz. Televizyon için altın bir çağdayız." derken; XLrator Media CEO'su Barry Gordon ise "Superstition; doğaüstü hikayeler ve efsanelerle zenginleştirilmiş, zeki ve sınırları zorlayan türde bir dizi. Öteki dünya düzlemine olağandışı bağlantısı olan; iblis, yaratık ve canavarları açığa çıkaran karanlık bir güce sahip alışılmışın dışında bir aileyi merkezine alıyor.

16-12/07/mario-van-peebles.jpg

American Horror Story, Stranger Things, Supernatural, True Blood, Six Feet Under ve diğerlerinin başarılarının ispatının ardından bu türde iyi hazırlanmış yapımları bekleyen yoğun bir küresel izleyici kitlesi var. Superstition, bu türü seven ve değerini bilen insanlar tarafından yaratılıyor. XLrator olarak ilk televizyon dizimizde Syfy ve Mario Van Peebles ile ortaklık yapıyor olmaktan dolayı gururluyuz" ifadelerini kullanıyor.

SUPERSTITION NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Dizinin çekimlerine 2017 senesinin ilk aylarında başlanması planlanıyor. Yayın tarihi konusunda şimdilik net bir açıklama yok ancak dizinin 2017'nin sonlarına doğru izleyicilerle buluşturulması planlanıyor.

Oyuncu kadrosuyla ilgili gelişmeleri merakla bekliyor olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin