Yeni polisiye dizi Çember çok yakında

Show TV'nin yeni polisiye dizisi için geri sayım başladı. Diz hakkında detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
06 Şubat 2017 - 18:33
İptal - Onay

Star TV’de yayınlanması beklenen yeni dizi Çember ekranlarda boy göstermek için hazırlanıyor.

Abdullah Oğuz’un hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlendiği Çember dizisinin başrolleri belirlendi, cast çalışması ve oyuncu seçimleri devam ediyor.

17-02/06/cember-ayse-kimdir.jpg

Başrollerini Pelin Akil, Anıl Altan, Serhat Kılıç ve Barış Bağcı’nın paylaştığı dizinin yayınlanacak ilk bölümde rol alan konuk oyuncularıyla dikkat çekiyor. Ezel, Bir Ferhat ile Şirin ve Bedel dizilerinden tanıdığımız Sedef Avcı ve Kördüğüm Keşanlı Ali Hatırlar Sevgili dizilerinde rol almış Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin’in konuk oyuncu olarak katılacak.

Başrol oyuncularından Pelin Akil ve Anıl Altan, geçtiğimiz yaz evlenmiştir. Çember dizisinde ise evli çiftimiz, komiser yardımcısı Ayşe ve Volan birbirne aşık iki sevgiliyi canlandıracak.

17-02/06/cember-komiser-yardimcisi-volkan-kimdir.jpg

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan dizinin konusu her hafta farklı suçlularla savaşan bir ekibi konu alacak. Türü polisiye olan Çember dizisi, uzun yıllardır ekranlarda ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar'la benzer özellikler taşıyor.

Çekimleri başlanan Çember için geri sayım başladı. Fakat dizinin yayın günü hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Çember dizisi hakkında daha fazla bilgi almak için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin