Yeni rolü için adeta eridi!

Ekranın parlayan yıldızlarından Ali Ersan Duru, yeni sezonda atv'de ekrana gelecek 'Bugünün Saraylısı' isimli dizi için fazla kilolarından kurtuldu

resim yok
16 Ağustos 2013 - 10:14
Magazin

Ekranın parlayan yıldızlarından Ali Ersan Duru, yeni sezonda atv'de ekrana gelecek 'Bugünün Saraylısı' isimli dizi için fazla kilolarından kurtuldu. Genç oyuncu bunu nasıl başardı?

 

YENİ DİZİ, YENİ KARAKTER

 

'Hayat Devam Ediyor' dizisindeki 'Berat' karakteriyle büyük beğeni toplayan genç oyuncu Ali Ersan Duru, atv'nin yeni dizisi 'Bugünün Saraylısı' ile ekrana dönüyor.

 

KARAKTERİ

 

Duru, Refik Halit Karay'ın 'Bugünün Saraylısı' adlı eserinden uyarlanan dizide; 'Fatih' karakteriyle ekrana gelecek.

Oyuncu kadrosuna son anda sürpriz bir şekilde dahil olduğunu söyleyen genç oyuncu, yeni rolü için çok heyecanlı olduğunu belirtti.

 

25 GÜNDE 9 KİLO!

 

Duru, rolü için sıkı bir egzersiz programına başladığını belirtirken, spor ve diyet sayesinde 25 günde dokuz kilo verdiğini de sözlerine ekledi.

 

İDEALİST DOKTOR

 

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide; Selçuk Yöntem ve Cansu Tosun da rol alıyor.

Dizinin konusu ise kısaca şöyle:

İdealist bir doktor olan 'Fatih'; tıp fakültesini bitirdikten sonra zorunlu hizmet için Türkiye'nin her yerini dolaşmış, dünyayı gezmiştir.

Eve dönüşüyle beraber hiç beklemediği bir anda sürpriz bir aşka tutulur.

 

KARİYERİ

 

Oyunculuğa 18 yaşındayken karar verdi. Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Aynı dönem içinde amatör tiyatro hayatına başladı.
[reklam]
Öncelikle Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile çalışmaya başladı. 2008'de Diyalog Sanat'ta ilk oyunculuk eğitimini aldı.

Ardından Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na katıldı. Üç yıllık bir tiyatro eğitimi aldı. Aynı dönem içerisinde kamera oyunculuğu workshopları da aldı.

Filmografisi

Lale Devri (dizi) (2010) - Konuk Oyuncu (25 Bölüm)
Başrolde Aşk (2011)
Hayat Devam Ediyor (2011) - Berat Altındağ
Yağmurdan Kaçarken (2013) - Korkmaz

 

 

YAĞMURDAN KAÇARKEN NEDEN VEDA ETTİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin