Yeni sanal gerçeklik gerilim dizisi Reverie'yi tanıyalım!

Bilim kurgu türündeki Extant'ın yaratıcısı Mickey Fisher ve Amblin TV ortak yapımcılığında hazırlanan Reverie pilot bölümü beğenilip NBC'den resmi dizi onayını aldı.

Volkan Küçükel
12 Mayıs 2017 - 21:59
Gündem

NBC, 2017-18 televizyon sezonu için yeni dizilerini bir bir görücüye çıkarmaya başladı. Bilim kurgu türündeki Extant'ın yaratıcısı Mickey Fisher ve Amblin TV ortak yapımcılığında hazırlanan "Reverie" pilot bölümü beğenilip kanaldan resmi dizi onayını aldı.

NBC 2017-18 SEZONU YENİ DİZİLERİ BELİRLENİYOR

Dizi böylelikle kanalın bu hafta onaylanan Rise, The Brave (eski ismiyle For God And Country), Good Girls ile doğrudan dizi onayını alan Law & Order: True Crime – The Menendez Murders yapımlarının arasına katılmış oldu.

REVERIE DİZİSİNİN KONUSU

Güzel aktris Sarah Shahi'nin (Person of Interest) başrolünü üstlendiği, senaryosu Fisher tarafından kaleme alınan ve gerçekçi bir gerilim olarak nitelendirilen Reverie; hayal edilemeyecek bir kişisel trajedinin ardından üniversite profesörü olan eski bir rehine müzakerecisi ve insan davranışları uzmanı Mara Kint (Shahi) karakteri üzerine odaklanıyor.

Mara, kişilerin rüyalarını tam anlamıyla yaşayabilecekleri son derece gelişmiş bir sanal gerçeklik programında kendilerini kaybeden sıradan insanları kurtarmak için göreve getirildiğinde başkalarını kurtarmanın aynı zamanda kendisini de kurtarmanın bir yolu olduğunun farkına varacaktır.

17-05/12/reverie-dizi-tanitim.jpg

REVERIE OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Shahi ile birlikte Mara'nın eski patronu şimdi sanal gerçeklik şirketi Reverie'nin güvenlik amiri rolüyle Dennis Haysbert (24), Sendhil Ramamurthy (Covert Affairs), Jessica Lu (Awkward) ve Kathryn Morris (Cold Case) gibi isimler rol alıyor.

DİZİ MUTFAĞINDA KİMLER VAR?

Reverie'nin yürütücü yapımcılığını Fisher ile birlikte Extant'tan çalışma arkadaşları Brooklyn Weaver, Amblin TV'den Darryl Frank ve Justin Falvey üstleniyor. Jaume Collet-Serra pilot bölümün yönetmen/yürütücü yapımcısı olarak görev alan isim. Tom Szentgyorgyi ise danışman yapımcı olarak görev yapıyor.

Reverie'nin Universal TV ile ortak yapımcısı olan Amblin TV ayrıca CBS kanalı için ikinci sezon onayını alan Bull'un da yapımını üstlenmekte.

17-05/12/sarah-shahi.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin