Yeni seri katil dizisi Loch Ness'i tanıyalım

Laura Fraser ve Siobhan Finneran ikilisini başrollerde izleyeceğiz.

Volkan Küçükel
09 Temmuz 2016 - 01:40
Yeni Bölüm

Dizi konusunda genellikle iyi iş çıkaran İngilizler'den bir gizem-suç draması daha yolda: Loch Ness.

İskoçya'nın Highlands bölgesinde yer alan ve bölgenin en ikonik gölü olan Loch Ness'in çevresinde çekimleri gerçekleştirilen dizide Laura Fraser ve Siobhan Finneran ikilisini başrollerde görüyoruz.

6 BÖLÜMLÜK DRAMA

Stephen Brady'nin (Vera, Silent Witness) senaryosunu kaleme aldığı ve uygulayıcı yapımcı olarak Tim Haines (Primeval, Sinbad) ismini gördüğümüz Loch Ness altı bölümden oluşacak.

16-07/09/happy-valley-siobhan-finneran.jpg

OYUNCU KADROSU

Laura Fraser (Houdini and Doyle, Lip Service) ve Siobhan Finneran (Happy Valley, Downton Abbey) dışında John Sessions (Upstart Crow), Don Gilet (Brief Encounters), Gray O’Brien (Coronation Street), Gray O'Brien (The Daniel Connection, Coronation Street) ve William Ash (Death in Paradise) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

'LOCH NESS' KONUSU

Dizinin hikayesi; çeşitli efsanelerle özdeşleşmiş ve yabani doğayla çevrili olan bir toplulukta ilk cinayet davasıyla başa çıkmaya çalışan yerel dedektif Annie Cathro'nun bir seri katilin peşine düşmesini ölüm kalım meselesi haline getirmesi ekseninde gelişen olaylarla şekilleniyor.

Yerel halktan Niall Swift'in bedeninin Carn Mohr Dağı eteklerinde bulunması ve izole bir insan kalbinin göl kıyısında bulunmasıyla birlikte kasabadaki olağan yaşam alt üst olur ve kabus dolu günler başlar...

16-07/09/brief_encounters_ep-2_6.jpg

ITV drama bölümü yöneticilerinden Victoria Fea yeni dizi projesiyle ilgili "Loch Ness, bir seri katilin yerel bir topluluğu nasıl dehşete düşüreceğine odaklanan sıkı yazılmış, merak uyandıran bir drama. Stephen Brady'nin ilgi uyandıran senaryosu Loch Ness'in el değmemiş, yabani doğasını en iyi şekilde yansıtmakta" ifadelerini kullanıyor.

ITV Studios yapımcılığında hazırlanan Loch Ness'in çekimlerine yakın bir zamanda İskoçya'nın Highlands bölgesinde başlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin