Yeni sezonda beş iddialı dizi Çarşamba günü ekranda!

Yeni sezonda dizilerin en zor günü!

resim yok
28 Ağustos 2014 - 09:24
Magazin

Yeni sezonda dizilerin en zor günü!

Yeni sezonda beş iddialı dizi aynı gün ve aynı saatte yayınlanacak..


Yeni sezonda eski ve yeni diziler birbiri ardına ekrana gelmeye başlayacak. Her kanal yayın stratejisine göre yeni dizilerini boş günlere yerleştirirken beş iddialı yerli dizinin yayınlanacağı Çarşamba akşamları en zor gün olarak göze çarpıyor.

 

REKABET BAŞLIYOR

Eylül ayında televizyonlarda başlayacak yeni sezonda, geçen seneden devam eden ATV’nin Kara Para Aşk ile TRT’nin Kızılelma dizileri Çarşamba akşamları prime time kuşağında yayınlanmaya devam edecek.

 

Bu sezon 3 kanal ise yeni ve iddialı dizilerini Çarşamba akşamına koydu. Geçen sene Muhteşem Yüzyıl’la Çarşamba akşamları birinci çıkan Star TV dizinin bitmesinin ardından yeni sezondaki en iddialı dizisi olan Reaksiyon'u Çarşamba akşamına aldı.

 

Kanal D ise aynı akşam prime time kuşağında uzun süredir tanıtımlarını yaptığı ve yeni sezonda en güvendiği dizisi olan Benim Adım Gültepe'yi yayınlayacak.

 

Show TV ise bu dizilerin arasında seyirciyi yakalayabilmesi için akıllıca bir hamle yaparak, Çarşamba akşamları yayınlayacağı Yılanların Öcü isimli yeni dizisini erkene çekerek 27 Ağustos akşamı ilk bölümüyle ekrana getirdi.[reklam]

YENİ-ESKİ REKABETİNDE KİM ÖNE ÇIKACAK?

Yeni diziler Reaksiyon, Benim Adım Gültepe, Yılanların Öcü'nün yanı sıra geçen sezondan devam eden Kara Para Aşk ve Kızılelma da aynı akşam aynı saatte yayınlanacak.

 

ACUN’UN TV8'İ DE YARIŞA KATILIYOR

Önümüzdeki hafta Kanal D'nin Benim Adım Gültepe ile TRT 1'in Kızılelma dizileri Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alırken, 17 Eylül'de ise Star TV'nin Reaksiyon ve ATV'nin Kara Para Aşk dizileri de ekranda olacak. Geçtiğimiz yıllarda reyting yarışında öne çıkamayan TV8 kanalı ise Acun Ilıcalı'nın satın almasının ardından iddialı projelerini ekrana sürecek.

 

Bu zor güne TV8'deki Acun Ilıcalı'nın yarışmaları yada yeni dizi ve programlarının da ekleneceği düşünülürse yeni sezonda en zor gün Çarşamba olarak gözüküyor.

 

Yeni sezonda en az 5 iddialı yerli dizinin aynı saatte yayınlanacağı Çarşamba günlerinin reyting yarışı şimdiden merak konusu oldu.

 

 

SHOW TV YENİ SEZONDA YENİ DİZİLERİYLE İDDİALI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin