resim yok
27 Ağustos 2011 - 00:00

 

'Ezel' bitti, oyuncularının şansı açıldı. Kenan İmirzalıoğlu ve Tuncel Kurtiz dışındaki 'Ezel' yıldızları, yeni sezonda ekranı parselledi!
 
Ezel'i dizisi bitti; Kenan İmirzalıoğlu, "Dinleneceğim" diyerek tatile çıktı. 'Ramiz Dayı' Tuncel Kurtiz dışındaki tüm 'Ezel' oyuncuları ise yaz boyunca boş durmadı! İşte, yeni sezonda parlayacak 'Ezel' yıldızları listesi:
 
CANSU DERE: 'Eyşan' karakteriyle hayran kitlesini genişleten Cansu Dere; bu yaz 'El Yazısı' ve 'Behzat Ç. Son Hafriyat Bir Ankara Polisiyesi' filmlerinde oynadı.
 
SARP AKKAYA: İki yıl boyunca 'Tefo' namıyla anılan Akkaya, 'El Yazısı' filminin yanı sıra Meltem Cumbul ile Timuçin Esen'in başrol oynadığı 'Labirent'in de kadrosunda yer alıyor.
 
SALİH KALYON: 'El Yazısı' ve 'Sümela'nın Şifresi Te-Mell' filmlerinde rol aldı. Kalyon, 'İstanbul'un Altınları'nın da 'Kayserili Ahmet'i oldu.
 
HALUK BİLGİNER: 'Ezel'in 'Kenan Birkan'ı Bilginer, 'İstanbul'un Altınları' adlı dizide 'Reşat Altın' karakterini canlandırıyor.
 
YİĞİT ÖZŞENER: 'Kötü adam Cengiz' karakterine imzasını atan Yiğit Özşener, 'Sen Hak Ediyorsun' adlı yarışma programını sunuyor. Oyuncu; 'Ezel' biter bitmez, 'Dedemin İnsanları' filminde rol almıştı.
 
BARIŞ FALAY: 'Kerpeten Ali' Barış Falay, 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminin dizi versiyonuyla ekrana gelecek. Özge Özpirinçci ile başrol oynamaya hazırlanan Falay, 'Cemşit' karakterine hayat verecek.
 
EKİBİN YARISI 'KUZEY GÜNEY'DE
'Ezel'e konuk oyuncu olarak katılan ve 'Sekiz' karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda 'Kuzey Güney' dizisine transfer oldu. Aynı projede, 'Ezel'in 'Şebnem'i Bade İşçil ve 'Temmuz'u Rıza Kocaoğlu da rol alıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun annesi rolünde izlediğimiz İpek Bilgin ise 'Kuzey Güney'de oyuncu koçluğu yapıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin