resim yok
28 Temmuz 2012 - 00:00

 

Yapılan işin karşılığını almak hiç şüphesiz iş dünyasının olmazsa olmazlarından. İster sıradan biri olun isterseniz milyonların tanıdığı ünlü bir sanatçı, bu kural asla değişmiyor. Belki de tek değişen şey, kazanılan paraların tutarı.
Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya yeni projesi için fiyatına 20 bin liralık zam yapınca, “Acaba kazancını katlayan başka isimler var mı?” diye merak ettik ve araştırdık. İşte zamlı ücretleriyle ünlü isimler...
Ali Kaptan karakteriyle gönüllere taht kuran ve milyonları kendisine hayran bırakan Erkan Petekkaya, ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinden ayrılır ayrılmaz yeni bir proje için kollarını sıvamış. Eylül ayında ‘Dila Hanım’ adlı diziyle beyazcama dönmeye hazırlanan Petekkaya, çekimleri Adana’da yapılacak dizi için fiyatına 20 bin lira zam yapmış. Önceki dizisinden bölüm başına 40 bin lira alan yakışıklı oyuncunun cebine, yeni yayın döneminde 60 bin lira girecek.
Üç hafta önce final yaparak ekranlara veda eden ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin yıldız oyuncusu Beren Saat, kendisine büyük şöhret kazandıran ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinden bu diziye geçerken haftada 30 bin lira olan ücretini 50 bin liraya çıkartmıştı. Şu sıralar yaz tatilinde olan başarılı oyuncu hiç şüphesiz yeni projesinde bu tutarın da üzerine çıkmak isteyecektir.
 
 
Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla sadece Türkiye’de değil, Arap dünyasında da milyonlarca hayran kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Aşk-ı Memnu’dan hemen sonra uzun bir tatile çıkacağını söylemesine rağmen çok geçmeden ‘Kuzey Güney’ adlı diziyle ekranlara dönmüştü. Kıvanç’ın baklava görünümlü kaslarına doymamızı sağlayan dizi, Tatlıtuğ’un kazancını 20 bin lira artırmış. Yakışıklı oyuncu, 30 bin lira olan ücretini 50 bin liraya çıkarmış.
Televizyon dünyasının en çok konuşulan projelerinden biri olan ‘Muhteşem Yüzyıl’da, Kanuni Sultan Süleyman rolünde izlediğimiz Halit Ergenç, zam tarifesi konusunda haberimize konu olanlardan daha mütevazı bir tablo çiziyor. ‘Binbir Gece’ dizisinde 35 bin lira alan Ergenç, yeni dizisinde 45 bin lira almaya başlamış. Şu sıralar yeni kanalında izlediğimiz dizi, hiç şüphesiz oyuncularının ücretlerine zam yapmıştır.
 
Yönetmen Çağan Irmak’ın imzasına, kaliteli kadrosuna ve herkesin sevdiği konusuna rağmen ekranlara veda etmek zorunda kalan ‘Keşanlı Ali Destanı’, başrol oyuncusu Nejat İşler’in kazancını yüzde 80 oranında artırmasını sağlamıştı. ‘Kapalıçarşı’ dizisinden haftada 25 bin lira kazanan Nejat İşler, ‘Keşanlı Ali Destanı’ndan her hafta 40 bin lira alıyordu.
Hazal Kaya
‘Adını Feriha Koydum’ dizisiyle hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan ve oyunculuğunu geliştiren Hazal Kaya, şu sıralar yeni dizi projesi ‘Son Yaz Balkanlar 1912’ için Makedonya-Türkiye arasında mekik dokuyor. Ekrana çok sayıda önemli isim kazandıran ‘Aşk-ı Memnu’da izlediğimiz Kaya, bölüm başına 18 bin lira kazanırken, kapıcı kızını oynadığı dizisine geçerken ücretini 30 bin liraya çıkarmıştı. Hazal Kaya’nın yeni dizisi için bölüm başına aldığı ücretse şimdilik belli değil.
Lale Devri’ dizisinin güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya, zam rüzgarından nasibini alan isimler arasında. Eski sevgilisi Tolgahan Sayışman’ın dizideki rol arkadaşı Selen Soyder’le birlikte olmasından rahatsızlık duyan güzel oyuncu, diziden ayrılıp, Amerika’ya dil öğrenmeye gideceği açıklamasını yapmıştı. Dizinin ağır toplarından Sarıkaya’nın ayrılmasını istemeyen yapımcı Şükrü Avşar, söylenenlere göre genç oyuncunun bölüm başı ücretini 15 bin liradan, 24 bin liraya çıkarmış. Bu teklifle, kadrodaki en yüksek ücrete ulaşan Serenay Sarıkaya, yapımcısından düşünmek için zaman istemiş.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin