Yeni suç gerilim dizisi Fearless'ı tanıyalım!

Patrick Harbinson'dan dikkat çekici yeni bir gerilim-suç draması geliyor: "Fearless".

Volkan Küçükel
30 Mayıs 2017 - 13:33
Gündem

Homeland ve 24 dizilerinin yazar ekibinde yer alan Patrick Harbinson'dan dikkat çekici yeni bir gerilim-suç draması geliyor: "Fearless".

FEARLESS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Altı bölümden oluşacak dizi Haziran ayı içinde ITV ekranlarına gelmeye başlayacak.

"FEARLESS" KONUSU

Peaky Blinders, Penny Dreadful dizileri ile Hugo filminden tanıdığımız Helen McCrory'nin başrolünde yer aldığı Fearless; oyuncunun hayat verdiği Emma Banville karakteri üzerine odaklanan bir hikayeye sahip.

Ümitsiz ve kaybetmeye mahkum davaların savunmasını yapmasıyla tanınan bir avukat olan Emma bu kez 14 yıl önce Linda Sims'i öldürdüğü gerekçesiyle cinayetten suçlu bulunan Kevin Russell'ın masumiyetini ortaya çıkarmak için iş başı yapmıştır. Olayda adli bir hata yapıldığına inanan Emma, gerçekte ne olduğunu ortaya koymak ve müvekkilinin serbest kalmasını sağlamak için sınırları zorlamaya hazırdır.

17-05/30/fearless-dizisi.jpg

Emma, davanın derinlerine inmeye başlamasıyla birlikte polis ve istihbarat servisleri içinde kariyerini, kişisel hayatını ve itibarını tehlikeye atabilecek bir takım güçlerin kendisini engellemeye çalıştığının farkına varmaya başlar.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sir Michael Gambon, Wunmi Mosaku (Black Mirror), Jonathan Forbes (Catastrophe), John Bishop (Accused), Rebecca Callard (Ordinary Lies), Jamie Bamber (Battlestar Galactica, Marcella), Sam Swainsbury (Mum), Emma Hamilton (Mr Selfridge) ve Emmy adayı Robin Weigert (American Horror Story) gibi isimler yer alıyor.

Poldark ve Downton Abbey gibi dizilerin yapımcısı olan Mammoth Screen yapımcılığındaki Fearless'ın çekimleri Londra ve East Anglia'da gerçekleştirildi. Dizinin yönetmen koltuğunda ise BAFTA ödüllü Pete Travis (The Go-Between, Legacy, Omagh) oturuyor.

"Fearless (ITV)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin