Yeni trend! Dalgıçlığa gönül veren ünlüler!

Yeni trend! Dalgıçlığa gönül veren ünlüler!

resim yok
10 Ekim 2014 - 11:46
Magazin

Suyun altında huzur bulan ünlüler!

Son yıllarda birçok ünlü isim su altına merak sardı. Dalmanın bir nevi terapi olduğunu söyleyen ünlüler arasında profesyoneller bile var.


İşte dalgıçlığa gönül veren ünlüler…

 

ÖZGE BORAK

Profesyonel dalgıç oldu

 

Özge Borak, de­rin su­la­ra dal­ma ho­bi­si­ni pro­fes­yo­nel­li­ğe dök­tü. Bir sü­re­dir Kaş'ta da­lış ders­le­ri alan Bo­rak, Res­cu­e Di­ver ol­du. Ya­ni acil durumlar­da kur­tar­ma ve ilk­yar­dım ça­lış­ma­la­rın­da yer ala­bi­liyor. Bir dönem denizden kortuğunu belirten Borak, korkusunun üstüne gidip yendiğini ve dalgıç olduğunu söyledi.

 

HANDE SUBAŞI

Farklı denizlere dalmak istiyor

Oyuncu Hande Subaşı da son dönemde sualtına merak saranlardan. Dalışa Gelibolu'da başlayarak brövesini alan Subaşı'nın yeni hedefi ekstra bir eğitim alarak uluslararası denizlerde dalmak. Ünlü oyuncu, ''Suyun içinde kendimi bambaşka bir dünyada hissediyorum'' dedi.[reklam]

HANDE SORAL

Su altında olmak terapi gibi...

Su al­tın­da ol­ma­nın te­ra­pi gi­bi ol­du­ğu­nu be­lir­ten Hande Soral, ''O­ra­da baş­ka bir dün­ya var, be­nim için Mars'a git­mek gi­bi...

Dü­şün­se­ni­ze bir ye­re zi­ya­ret­çi ola­rak gi­ri­yor­su­nuz, ko­nu­şa­mı­yor­su­nuz, ha­re­ket­le­ri­niz kı­sıt­lı, ne­fes ala­mı­yor­su­nuz, ya­şam des­tek üni­te­sin­de gibisi­niz'' dedi.

 

FULYA ZENGİNER

Dalmak uçmakla eşdeğer

Suyun altında kendimi her şeyden arınmış hissediyorum. Çok farklı bir dünya, bir giz var. Hiçbir şeye dokunulmamış ve her şey çok doğal. Dalmak, uçmakla eş değer. Hiçbir şeyle bağınız olmadan uçuyorsunuz.

 

 

HANGİ ÜNLÜLER PLAJ ASALETLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin