resim yok
01 Ocak 2009 - 00:00

Önder Fırat’la ayrıldıktan sonra özel hayatına uzun süre kimseyi sokmayan Sezen Aksu’nun tiyatrocu Sermiyan Midyat’la birlikte olduğu konuşuluyor. Milliyet'ten Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Aksu, yakın arkadaşı Mustafa Oğuz’un yapımcılığını üstlendiği atv’de ekrana gelen “Sıla” dizisinde de uzun süre rol alan 34 yaşındaki Midyat’ı çevresine sevgilisi olarak tanıştırıyor. SEZEN AKSU'DAN ÇOK KÜÇÜK Aksu’yu stüdyodaki müzik çalışmalarında da yalnız bırakmayan Midyat, rol aldığı “Kırık Kanatlar”, “Emret Komutanım” gibi dizi filmler, “Banyo”, “Pardon” gibi sinema filmleri ve kurucusu olduğu “Oyunbozan” isimli tiyatroyla dikkatleri üzerine çekti. Midyat 1974 doğumlu... Mardin Midyat’lı olan, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü mezunu, Ankara doğumlu oyuncunun Aksu’yla ilişkisinin bir ay önce başladığı belirtildi. Midyat, Aksu için şiir ve şarkı sözleri de yazıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin