Yer Gök Aşk'ta büyük finale doğru!

Yer Gök Aşk finaline geri sayım başladı. Son 5 gün kaldı!

resim yok
22 Mayıs 2013 - 17:09
Magazin

Sonunda Sultan en büyük tutkusuyla baş başa kalıyor!

 

Herkesin yüreğini yangın yerine çeviren konakla, Sultan’ın sınanma günü geldi...

 

Yer Gök Aşk finaline son 5 gün kaldı!

FOX ekranlarında 3 sezondur devam eden Yer Gök Aşk önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümü ile veda edecek.

 

2010'dan bu yana...


2010 yılında FOX ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yer Gök Aşk, 27 Mayıs Pazartesi yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda edecek.

Başrol oyuncuları Murat Ünalmış ve Birce Akalay'ın ayrıldığı dizinin kadrosunda değişikliğe gidilmiş ve Burak Hakkı, Melisa Aslı Pamuk ve Tuvana Türkay oynamaya başlamıştı.

 

Gözyaşları sel olacak!

Pazartesi yayınlanacak olan final bölümünde gözyaşları sel olacak.

İŞTE FİNAL BÖLÜMÜNDE YAŞANACAKLAR:

Sevda, yüreği paramparça, aşkını geride bırakarak bebeği ve Elif’le konaktan ayrılır… Ali Ömer’in yaşadığı şoktan kurtulması kolay olmayacaktır… Hamiyet ölümle pençeleşirken hastaneye kaldırılır. Münevver kahrolur, bundan Sevda’yı sorumlu tutmaktadır…
[reklam]
Bade çok önemli bir karar almıştır, çok da huzurludur. Her şeyi Mehmet ve doğacak oğlu için yaptığına inanmaktadır… Hamiyet’in hastaneye kaldırıldığını duyan Sevda, dayanamaz gelir. Ne var ki Ali Ömer’le karşılaşmak onun için kolay olmayacaktır… Ali Ömer yaşananlara artık dayanamaz, Ürgüp’ten ayrılmaya karar verir.

Sevda ise Ali Ömer’in yeni hayatının bir parçası olup olmayacağını bilememektedir… Ne Yusuf, ne Havva, ne Hamiyet ne Mehmet ne Yılmaz ne Münevver…

Hiç biri Sultan kadar konağa bu kadar sevdalı olmamıştır aslında… ve sonunda Sultan en büyük tutkusuyla baş başa kalmıştır… Herkesin yüreğini yangın yerine çeviren konakla, Sultan’ın sınanma günü gelmiştir…

 

Final bölümü fragmanı

 

 

BU SEZON HANGİ DİZİLER FİNAL YAPIYOR! LİSTE BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin