Yeşim Ceren Bozoğlu diziden ayrıldı

Başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim dizisinden ayrıldığını açıkladı

resim yok
06 Nisan 2015 - 15:38
İptal - Onay

Yeşim Ceren Bozoğlu, Nuran karakterini canlandırdığı diziden geçtiğimiz haftalarda ayrılma kararı almıştı. Bu kararını da şu sözlerle açıklamıştı:

 

"Nuran gider, kavga gider. Mesele para değil. Şeytanın şerri, zalimin zulmü, ahlaksızın ahlakı. Hakkımı helal etmiyorum."

 

YAPIMCI İKNA ETMİŞTİ

 

Ünlü oyuncu daha sonra yapımcının ikna çabaları sonucu diziye dönme kararı almıştı. Ancak oyuncu sette krizinin devam ettiği yönünde çıkan haberlerin ardından diziden ayrıldığı açıkladı:

 

SETE VEDA ETTİM

 

Yönetmenle olan kavga meselesi bambaşka bir konu. Diziden ayrıldığım doğru. Söz verdiğim gibi 49. Bölümü çektim ve setime veda ettim. Zamanı gelince nedenleri mahkemede konuşulur.

 

NURAN'IN 30 KİLOSUNU VERECEĞİM

 

Şimdi mutlu olmak için tüm zamanımı kendime ayıracağım. Dinleneceğim, yürüyeceğim, "Nuran"ın 30 kilosunu verecek ve öğrencilerime daha çok zaman ayıracağım. Kavuşmak üzere..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin