Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan sert sözler!

O Hayat Benim dizisinden beklenmedik bir şekilde ayrılma kararı alan Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan çok sert sözler: Hakkımı helal etmiyorum...

resim yok
18 Mart 2015 - 16:19
Magazin

Fox TV'de yayınlanan O Hayat Benim dizisinin sevilen karakteri Nuran'ı canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu başarılı projeden ani bir şekilde ayrılma kararı almıştı. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Sinan Albayrak gibi isimlerin paylaştığı dizi O Hayat Benim'de Nuran karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu diziden ayrıldığını: "O Hayat Benimde Nuran gider, kavga biter. Kanımı canımı verdim, sizde gördünüz, izlediniz, ne çok sevdiniz, ne güzel söylediniz. Allah razı olsun.." sözleriye takipçilerine duyurmuştu.

 

Son olarak yapmış olduğu bu açıklama sert oldu.

Yeşim Ceren Bozoğlu Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı.. Bozoğlu bir takipçisinin 'Mesele para mı? ' sorusuna da: 'ASLA para değil mesele. Ömrü hayatımda karar sebebim olmadı Şeytanın şerri, zalimin zulmü, ahlaksızın ahlakı. Helal etmiyorum hakkımı..'  cevabını verdi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin