Yeşim Salkım'ın huzurlu adresi!

Yeşim'in huzurlu adresi...

resim yok
03 Eylül 2014 - 12:57
Magazin

Yeşim'in huzurlu adresi...

Yeşim Salkım ve Hakan Eratik çifti, kızları Gizem ve Ada ile Sarıyer Maden'de yaşadıkları bahçeli evlerinin kapısını 'Instyle Home' dergisine açtı.


Şarkıcı-oyuncu Yeşim Salkım ve oyuncu Hakan Eratik çifti, kızları Gizem ve Ada ile Sarıyer Maden'de yeşillikler içinde bir bahçe dubleksinde yaşıyorlar.

 

EVİNİN KAPILARINI AÇTI

'Instyle Home' dergisinin Eylül sayısına konuşan Salkım, çok hızlı karar verip taşındıkları evin tüm dekorasyon işlerini kendisinin üstlendiğini söyleyerek, şöyle dedi:

''Daha önce Demirciköy'deydik. İşlerimizin oğunluğundan dolayı şehre daha yakın olalım dedik. Bir yıl önce emlakçı aracılığı ile üç günde evi bulduk ve hemen taşındık. Zaten içi tertemizdi.''

 

SEVDiĞi HER  ŞEY VAR

180 metrekarelik bahçe dubleksi evin alt katında salon, mutfak, misafir tuvaleti ve yardımcı odası yer alıyor. Üst katta ise, içinde banyosu bulunan 4 yatak odasına, 1 giyinme odası ve  1 banyo eşlik ediyor.

Evin dekorasyonu ile kendisi ilgilenen Salkım, kırık beyaz seramik taşla kaplı salonun serinlik hissi verdiğini söylüyor ve ekliyor:[reklam]

''Alerjim olduğundan halı meraklısı da olamadım. Evde az ve öz eşya, açık renk görmeyi tercih ederim. Titizim.  Buranın belli bir tarzı yok. Evi içimden geldiği gibi döşedim. İçinde klasik de var modern de. Kısacası sevdiğim her şey. Şehir dışında konsere gittiğimde hemen evime dönmek istiyorum.''

 

ÖNCELiK AiLESi

Yeşim Salkım'ın evde en önem verdiği kurallardan biri; ailece yenilen yemekler. Bu konuda asla taviz veremeyeceğini söylüyor.

Arnavut göçmeni bir aileden gelen Salkım, dünya mutfağını kapsayan yemeklerini  herkesin çok beğendiğini söylüyor. İlk evliliğinden olan kızı Gizem de (24) Amerika'da aldığı tiyatro ve psikoloji eğitiminden sonra, aşçılık eğitimi almaya karar vermiş. Sanatçı, yoğun iş temposu arasına sığdırdığı kısa seyahatleri, ev işleri, çocukları ve eşine ayırdığı özel saatleri ile hayattan keyif aldığını söylüyor.

 

KiTAPLARA DÜŞKÜN...

Evdeki özel yapım ahşap mobilyalara ağırlıklı olarak; Mudo Concept, Pabetland ve IKEA'dan alınanlar eşyalar eşlik ediyor. Tabloların ve heykellerin eve anlam ve hikaye kattığını söyleyen sanatçı, salonda asılı ressam Ziani'nin Bedevi bir çöl düğününü resmettiği tablosuna bakarken hayaller kurduğunu dile getiriyor. Şarkıcı, Dubai'den getirdiği tablo içi, ''Anlatımı ve dans eden kadınlar çok etkilemişti beni ilk gördüğümde'' diyor.

 

 

NEHİR ERDOĞAN EVLİLİK TARİHİNİ AÇIKLADI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin